Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 3:2 “Кордія” - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 3:2 “Кордія”

Нові імена - Кордія

Черговий робочий тиждень наступив, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями на блозі.

І варто сказати, що сьогоднішній день буде присвячено виключно спортивній тематиці. Матч 4-ого туру серед команд першої ліги Львова зіграла команда «Нові імена», Воробус відвідав львівську фан-зону, а також прем’єрний поєдинок на Євро-2016 з футболу зіграла збірна України.

Перше про поговоримо, так це про матч міні-футбольного клубу «Нові імена», адже те, що вдалося зробити хлопцям суботи що минула іншими словами як геройством не назвеш.

Наша команда у складі 5-ти чоловік, без жодної заміни зуміла здобути перемогу у непростого суперника – колективу «Кордія».

Ще в анонсі майбутньої гри ваш автор зазначав, що у нашій команді існують серйозні проблеми зі складом.

Досі травмовані два воротарі клубу – Воробій та Михайлишин. Хоча, Тарасу вже зняли гіпс з пальців руки, Ігор давно тренується, пробує повернутися у склад і все щось йому заважає це зробити.

Капітан колективу – п. Крупчук зламав ключицю і якщо він і зіграє, то десь наприкінці чемпіонату в кращому випадку.

Сергій Нікітін та Володимир великий не змогли бути на цій грі по сімейним причинам, а Олесь Великий напередодні серйозно травмував палець ноги.

От і вийшло так, що на гру з колективом «Кордія» вдалося назбирати лише п’ять людей. Чого не скажеш про суперника, який зібрався фактично у повному складі й само собою що був фаворитом зустрічі.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. На Динамо та Дніпро очікують серйозні матчі

Але, на то він і є спорт, що в ньому не завжди кількість допомагає здобути результат.

Іншого виходу як задіювати в цій грі воротаря-ганялу – Дениса Бутрина у нас не було. Хоча, перший гол суперник забив сам собі після розіграшу того ж таки п’ятого польового.

«Кордія» кинулася відігруватися, а «Нові імена» двічі зловили їх на контратаці. Спершу забив свій прем’єрний гол – Богатюк, а потім після передачі того ж таки Богатюка – відзначився старійшина нашої команди – Володимир Ільків, який напередодні відсвяткував день народження.

З початку другого тайму «Кордія» прогнозовано пішла на штурм наших воріт з п’ятим польовим і досить швидко їм вдалося один гол відквитати.

Не скажу, що ми не мали моментів, вони були, але виконавська майстерність підводила наших гравців. Ключовим епізодом зустрічі вважаю стало вилучення гравця команди-суперника – Андрія Ділая за фол останньої надії.

«Нові імена» правда більшість не використали, але дві хвилини ігрового часу «вбити» вдалося.

А потім був фінальний свисток, який зафіксував вимучену перемогу нашої команди, яка дозволила нам з останнього місця переміститися на 6-е місце в турнірній таблиці.

Протокольні дані:

Футзал. Перша ліга. Нові імена 3-2 Кордія
Голи: автогол, Богатюк, Ільків
Склад: Бутрин – Ковалик, Богатюк, Николишин, Ільків

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*