Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – Фуджікура. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – Фуджікура. Анонс

Нові імена - Фуджікура

Вже завтра розпочинається друге коло серед першої ліги любительського футзалу Львівщини.

А, як відомо, у цих змаганнях приймає участь команда – «Нові імена».

З ким на цей раз буде грати наша команда, які останні новини зі стану колективу, чого слід очікувати від гри та багато іншого читайте далі.

Отже, у прем’єрному поєдинку другого кола на «Нові імена» очікує гра проти колективу «Фуджікура».

У першому колі ми з ними вже грали й тоді було здобуто очко. Саме здобуто, адже суперник тоді виглядав краще, багато атакував, а ми лише дебютували.

Тоді дублем відзначився за «Нові імена» – Тарас Николишин, якого, забігаючи наперед скажу, що завтра не буде. Причина – дискваліфікація за червону картку у минулому турі.

Що наша команда, що «Фуджікура» зараз мають у своєму активі по вісім залікових очок і поки що ділять між собою 4-5 місце в турнірній таблиці.

Думаю, що завтра наш суперник буде робити все щоб здобути таку бажану перемогу. Наскільки мені відомо, завтра їм не допоможуть обидва лідери колективу: Володимир Когут (відбуває дискваліфікацію) та Роман Танечник (літня відпустка).

Щодо нашої команди, то тут також є проблеми і то суттєві. Як я вже писав вище, не може грати Тарас Николишин, також на 2-3 тижні вибув з гри один з кращих голеадорів «Нових імен» – Володимир Великий в якого зламаний палець.

Також читайте:   Підсумки "Фіналу чотирьох" Ліги чемпіонів – 2022 . «ACCS Футзал»

Досі лікується Олесь Великий. Приступив до тренувань вже воротар – Тарас Михайлишин, планувався його вихід завтра на футбольне поле, але через сімейні обставини його дебют поки що відкладається на більш пізніший час.

Ну, нічого, будемо пробувати і в обмеженому складі здобувати очки. Якось так вже склалося, що чим більші у нас проблеми, тим краще ми граємо.

Запрошуємо підтримати нашу команду в цьому нелегкому поєдинку, який розпочнеться на полях «Елеткрон» о 14 годині 50 хвилин.

Щодо другої команди, то на неї очікує також важкий матч проти лідера поточного чемпіонату у третій лізі – команди «Невгамовні-2». За винятком однієї поразки Вацяк та компанія йдуть без втрат і думаю що завтра в їх плани також поразка не входить.

Початок цієї гри о 14 годині на тому ж таки полі «Електрон».

А вже опісля матчів очікуйте на оперативні результати, а під вечір звіти про враження від гри першої та другої команди.

Вболіваємо за «Нові імена» разом!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*