Коли відремонтують площу Двірцеву? - Блог про Львів

Коли відремонтують площу Двірцеву?

Площа Двірцева

А тепер поговоримо на тему транспорту, а точніше про облаштування територій у нашому місті.

Нещодавно ваш покірний їздив у Карпати. Подорожувати автобусами я не дуже люблю, тому, як завжди, скористався послугами залізниці.

Там їхати якось легше, й місця набагато більше. Одним словом, я такий вид добирання до місця призначення люблю.

Так склалися обставини, що приїхав я на головний залізничний вокзал нашого міста значно швидше й щоб не стояти на пустому пероні, вирішив прогулятися площею Двірцевою й глянути що тут і як.

Пам’ятаю колись говорили багато наші міські чиновники що планується побудова нового приміщення автостанції, а також ремонт дороги.

Реально, там вона була вже такою поганою, що транспортні засоби могли залишитися без коліс коли там їхали.

Що я побачив на цей раз? Дійсно, приміщення автостанції збудували, воно вже функціонує й чимось мені нагадує автовокзал «Північний».

Там і будинок такий самий і всередині нічим не відрізняється від автостанції на вулиці Богдана Хмельницького.

Все це добре, але коли я глянув в якому стані там дорога, то просто отримав переляк. Реально, з минулого разу як я тут був нічого не змінилося. Десь приблизно від входу на головний вокзал починаються ями. Вони, де-не-де, таких великих розмірів, що можна в них і щось сховати.

Також читайте:   Чергові казуси із вулицею Курбаса у Львові

Автобуси сюди заїздять, але мені чесно водіїв шкода. Стільки мороки щоб заїхати, а потім ще більше щоб виїхати. Воно того просто не вартує.

Невже не можна зробити цю кляту дорогу?

Пробую пошукати в інтернеті хоч якусь інформацію по цьому питанню. Ось про що вдається довідатися.

Влада міста планує робити ремонт, але, увага, напевно що не цього року. Зараз лише виділено кошти на розробку кошторису, а вже після цього планують робити як площу Двірцеву, так і вулицю Чернівецьку по якій весь транспорт їде на головний залізничний вокзал нашого міста.

Якщо чесно, то мене таке рішення принижує. Вокзал – це ж одна з головних візитних карток нашого міста. Сюди кожного дня приїздить велика кількість туристів і що вони бачать?

Ями, поламану бруківку, жахливу дорогу й автобуси, які в муках сюди їздять та виїздять назад. Можна ж якось посприяти якнайшвидшому ремонту, а не думати, гадати що і як тут має бути.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*