Сьогодні стартує новий чемпіонат України з футболу. Чого слід чекати? - Блог про Львів

Сьогодні стартує новий чемпіонат України з футболу. Чого слід чекати?

Старт нового футбольного сезону

Вже сьогодні, 22 липня поєдинком між командами Шахтар (Донецьк) та Зірка (Кіровоград) стартує черговий за ліком чемпіонат України з футболу сезону 2016/2017 років.

Чого слід від нього очікувати, яких змін зазнав регламент змагань, чи всі команди вийдуть на старт та багато іншого читайте далі.

Отже, з великими труднощами, проблемами, але футбольна прем’єр-ліга сьогодні таки має стартувати. В новому сезоні вже не буде 16-ти команд, а їх кількість була скорочена до 12-ти колективів.

І то щось я сумніваюся, що всі команди зможуть дограти до кінця сезону. Принаймні в мене великі запитання є до дніпропетровського Дніпра.

Не можу збагнути як команда з боргами, без тренера та великої кількості гравців, які покинули колектив може грати в цьому чемпіонаті? Це просто нонсенс.

Які гарантії, що клуб не зніметься через два-три тури? А яка команда то була. Дійшла до фіналу Ліги Європи, мала всі шанси зіграти в груповому етапі Ліги Чемпіонів якби була перемогла іспанську Севілью.

Що маємо, те маємо… Нічого тут не скажеш.

За відсутності Дніпра основними фаворитами змагань будуть, як завжди, київське Динамо та донецький Шахтар. Хоча, до останніх також є питання після зміни тренера.

Несподівано повернулася на футбольну карту – луцька Волинь, яка перед тим говорила що буде грати в другій лізі України.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Металіст 2:0 Карпати (відео)

Правда який в них буде склад – це вже інше питання. Напевно також гратиме молодь.

Наші улюблені Карпати розпочнуть першість з «форою» у мінус дев’ять очок. Все через те, що керівництво клубу досі не виплатило всіх боргів колишнім футболістам. Цирк на дроті якийсь та й годі. Навіщо взагалі тоді брат участь у чемпіонаті з такими приколами?

Є один дебютант чемпіонату – кіровоградська Зірка. Цей колектив минулого сезону виграв першу лігу й давно було відомо, що керівництво має намір піднятися у ранзі.

А ще цього сезону змінився регламент змагань. Чемпіонат буде проходити у два етапи: на першому команди гратимуть одна з одною у два кола, а потім їх буде поділено на так звані «шістки».

Перша половина буде змагатися за чемпіонство та євро кубки, а решта буде визначати двох невдах першості.

Хоча, як на мене, може й знову ніхто не вилетіти. Будуть гроші, то й залишать тебе в еліті українського футболу.

Що би хотілося, так це те, щоб всі команди дограли чемпіонат й була хоч якась, але інтрига.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*