Теніс. Вімблдон-2016. Визначилися півфіналісти у чоловіків - Блог про Львів

Теніс. Вімблдон-2016. Визначилися півфіналісти у чоловіків

Федерер у півфіналі

Як і обіцяв, одразу ж після завершення всіх чвертьфінальних поєдинків тенісного турніру під назвою «Вімблдон» серед чоловіків, ваш покірний поділиться своїми враженнями від їх перегляду та результатів.

Одразу ж зазначаю, що сенсацій не сталося. Всі, кого експерти бачили у півфіналі, ті й перемогли.

Найбільш цікавими були поєдинки за участю Федерера та Чиліча та Цонги з Марреєм.

Нестаріючий швейцарець вийшов на корт проти хорвата, який славиться своєю потужною подачею й досить швидко програв два сети. У повітрі запахло печеним.

Воробус навіть собі подумав що «Федя» програє досить швидко, бо вже старий, не та форма що була колись й так далі. Але, на то Роджер і є Роджер щоб зробити такий собі камбек.

Перший свій сет він виграє досить впевнено 6-3, в другому перебуваючи на межі краху (горів на тай-брейку 0-2), таки знаходить у собі сили щоб переломити хід подій і з потугами, але таки забрати сет 7-6 (11-9 на тай-брейку).

Ну, а потім нерви вже не витримали у Чиліча. Він таки допустив помилку на своїй подачі у вирішальній партії й у підсумку програв як сет, так і всю гру.

Федерер крокує далі й у півфіналі зустрінеться з канадським тенісистом – Раонічем, який не мав особливих проблем у матчі з Куеррі.

Також читайте:   Українська тенісистка Світоліна виходить у чвертьфінал турніру "Ролан Гарос"

Так, американця всі побоювалися адже він виніс не кого-небудь, а самого короля сучасного тенісу – Новака Джоковича, але на Мілоша в нього сил не вистачило.

Максимум що він зумів зробити, так це взяти один сет в третій партії.

У ще одному чвертьфіналі чех – Томаш Бердих каменя на камені не залишив від відкриття цьогорічних змагань – француза Пуля.

Ну, а такою собі родзинкою вчорашнього ігрового дня став матч між господарем кортів – Марреєм та ще одним французом – Тсонгою.

Досить легко англієць зумів взяти дві партії й здавалося що буде черговий винос, але француз зумів віднайти у собі сили, відіграти ці сети й скажу навіть більше, у вирішальній партії був такий момент, коли Енді програвав на своїй подачі й то досить серйозно.

Та, він таки зумів її втримати, потім зробив брейки й переміг у матчі.

Тому, тепер вже завтра він зіграє проти Томаса Бердиха.

Особисто я прогнозую фінал: Маррей – Раоніч.

Не думаю, що Федерер зможе пройти потужного канадця, якого він і колись важко перемагав не те що тепер.

Час все розставить на свої місця.

Ну, а вже сьогодні півфінали відбудуться у жінок.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*