У Львові з’явиться футзальна команда ветеранів (35+)? - Блог про Львів

У Львові з’явиться футзальна команда ветеранів (35+)?

Футзальна команда ветеранів

Незважаючи на те, що професійний футзал у нас в Україні зараз не так стрімко розвивається як колись (причина – фінансова криза), тим не менше гру «5 на5» люблять і з року в рік рівень, особливого аматорського футзалу, зростає й зростає.

Створюються нові ліги, команди, з’являються нові гравці.

Все би було добре якби не одне але. Досить часто Львів у цьому плані відстає. Ніби змагання в місті та області проводяться, а коли доходить до всеукраїнських змагань, то на цьому етапі все й зупиняється. Стосується це всіх вікових категорій.

От, для прикладу, було прикро дізнаватися про те, що на турнірі ветеранів (35+) славетне місто Львів не було представлено, а багато наших гравців грало за інші команди.

Прикро… Моя думка, що треба щось змінювати. Львів має мати також свою команду.

В нашому місці є багато хлопців які грали у футзал більше чим 10 років, і які на даний час можуть своєю грою навчити молодь яка грає в Екстра-лізі та на Аматорському рівні тонкощам футзалу. І саме глядачам буде цікаво подивитися на ветеранську гру!

Є велика кількість турнірів, які проводяться з року в рік: чемпіонат України серед ветеранів по футзалу, який кожного року проводиться в Одесі , також і Житомир приймає ветеранські турніри, є міжнародні чемпіонати, які в декілька етапів проходять в різних країнах Європи.

Тому в львівському футзальному суспільстві назріває ідея створення такої команди. Як вона буде називатися поки невідомо, але те, що за це вже заговорили – добре.

Також читайте:   Футзал. Товариська гра. "Нові імена" 8:5 "Здвиг"

Далі бере слово Сергій Тригубець: «Ми надіємося що епоха новоствореного колективу розпочнеться на кубку Львівщини-2016, де ми постараємося гідно зіграти про нашої амбітної молоді, але для цього нам потрібно знайти спонсора який буде опікуватися командою не тільки суто на турнірі, а і надалі, щоб Львів мав достойну ветеранську команду і в майбутньому. Думаю багато ветеранів погодиться грати в цій команді».

Щоб розвіяти всі сумніви ваш автор вирішив зателефонувати до відомих у минулому футзалістів, які б могли погодитися грати в команді ветеранів (35+). Ось що вони відповіли на запитання чи доцільно було би створювати подібний колектив:

Юрій Циибик: «Однозначно я за. Було б цікаво створити таку команду у Львові. У свій час Львів у вищій лізі представляло 4 команди, а на даний час у віці 35+ є близько 10…12-ти гравців, а то й більше, які грали у цих командах».

Назар Яцишин: «Так, я би грав в цьому колективі. Завжди цікаво зустрітися на паркеті з старими добрими друзями з якими ми провели разом не один десяток матчів. Плюс вважаю, що місто Лева вже давно заслужило на команду ветеранів, яка б приймала участь у турнірах як в Україні, так і закордоном».

Потенційним тренером цього клубу міг би стати нестаріючий Москвін. У розмові з Воробусом Євген підтвердив свою згоду, якби колектив таки вдалося зібрати та знайшовся спонсор.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*