Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:3 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:3 Шахтар (відео)

Карпати - Шахтар

У 4-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із міста Донецька – команду Шахтар.

Хоча, це ще як сказати що гостей, адже вже давно більшість своїх матчів «гірники» проводять саме у місті Лева. Тому й не дивно, що між вболівальниками виникали розмови на зразок, що це дербі.

Поєдинок виправдав очікування й завершився вольовою перемогою діючого віце-чемпіона країни.

Чесно признаюся ще за кілька годин до матчу особливого бажання відвідати цей футбольний матч не мав. Але, колега наполіг і тепер дякую йому, що витягнув Воробуса з хати.

П’ятниця, кінець робочого тижня, хороша погода, сучасний стадіон, чому б не сходити на гру? Тим більше, що грали «леви» з одним із грандів українського футболу.

Незважаючи на те, що Карпати демонструють не таку гру як від них очікують, людей на стадіон все рівно ходить багато. Зокрема вчора матч відвідало приблизно 8-9 тисяч глядачів, які протягом усього поєдинку несамовито підтримували своїх улюбленців.

І вони, варто сказати, особливо у першому таймі порадували, показавши досить високий рівень гри.

Грамотно зігравши в обороні гравці Карпат зуміли ще й забити два голи. Спершу чудову гру головою продемонстрував – Бланко-Лещук, а потім вже Амбросій Чачуа також ударом головою подвоїв рахунок в зустрічі.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Таврія (відео)

2-0 після першого тайму й у повітрі запахло смаженим. Невже зелено-білі зможуть перемогти?

На жаль, у другому таймі ситуація на полі кардинально змінилася. Фактично грала лише одна команда – Шахтар, а Карпати з усіх сил відбивалися. Таке враження, що хлопців у перерві підмінили.

Вже на початку другої 45-ти хвилинки Тарас Степаненко один гол відіграє, тиск на наші ворота посилюється. Потім вже Віктор Коваленко після чудового проходу вирівнює цифри на табло.

А потім настав ключовий епізод зустрічі. Приблизно за 10-ть хвилин до завершення матчу вивалився віч-на-віч із кіпером Шахтаря – новачок Рудика, але замість того щоб забити гол він просто взяв і вдарив вище воріт.

«Гірники» ж свій шанс наприкінці гри використали. Індивідуальними діями відзначився Марлос, який і приніс Шахтарю вистраждану перемогу.

Шкода… А такими близькими були футболісти Карпат до здобуття необхідного результату.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*