Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Інкогніто”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Інкогніто”. Анонс

Бутрин повертається

Вже цієї суботи на команду «Нові імена» очікує останній поєдинок літньої першості сезону 2016 року.

Так, так, не встигли змагання розпочатися як вже завершуються. Цей сезон був для нас прем’єрним в першій лізі. Медалей здобути не вдалося й перед останнім туром єдине що нам світить, так це підсумкове п’яте місце в турнірній таблиці.

А для цього треба намагатися перемогти команду «Інкогніто», яка зараз перебуває на останньому місці в турнірній таблиці.

Чи під силу це зробити нашим футзалістам, які останні новини зі стану команди та багато іншого читайте далі.

Розпочну анонс із того коли скажу, що востаннє наша команда перемагала ще 9 липня. Тоді в напруженій грі вдалося здобути «вікторію» над клубом – «Фуджікура» із рахунком 3-2.

Опісля були лише одні поразки й технічна перемога над клубом «Кордія». Хоча, в деяких матчах ми на них не заслуговували.

Останній поєдинок для нас був взагалі з розряду фатальних, адже прийшовши на гру в складі 5-ти чоловік команда «DE Luxe» просто каменя на камені не залишила від нашого колективу (2-9. авт).

Тому, в грі з «Інкогніто» треба реабілітовуватися. Тим паче, що в першому колі «Нові імена» їм програли з рахунком 2-3.

Які останні новини зі стану нашої команди?

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 5:1 ПФС (відео)

Так виглядає, що цього тижня вже у складі 5-ти чоловік ми грати не будемо адже після особистих причин повертаються в команду Денис Бутрин та Володимир Ільків. Хлопці почуваюся добре й заскучили за футболом.

Також має зіграти в суботу й воротар Тарас Михайлишин.

Щодо втрат, то мала ймовірність того, що зіграє Ковалик. Роман вже давно має проблеми з коліном й останню гру грав з травмою по причині що не було кому грати. Схоже, що в цьому сезоні ми його вже більше не побачимо.

Нагадаю, хто не знає, що поєдинок між командами «Нові імена» – «Інкогніто» розпочнеться в суботу, 20 серпня о 12 годині 20 хвилин на полі «Електрон».

Щодо другої команди, то на відміну від першої команди вона цього сезону буде в призерах. Яке місце займуть «Нові імена-2» стане відомо після суботніх матчів. Якщо переможемо наступного суперника – «Фанат-2», то буде друге.

Якщо ж ні, то треба буде задовольнитися третім.

Ця гра відбудеться також у суботу й розпочнеться о 15 годині 40 хвилин на полі «Електрон».

Запрошуємо підтримати наші команди.

А після завершення матчів очікуйте на оперативні результати в соціальних мережах групи команди.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*