Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” розгромно програють “De Luxe” - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” розгромно програють “De Luxe”

Нові імена розгромно програють

У тринадцятому турі чемпіонату міста Львова серед команд першої ліги з футзалу команда «Нові імена» зустрічалася з одним із лідерів цьогорічних змагань – клубом «De Luxe».

Шкода, але боротьби наша команда так і не зуміла нав’язати й була розгромлена із рахунком 2-9.

Ще в анонсі цієї гри зазначав, що на даний момент у клубі існують великі проблеми зі складом (травми, сімейні обставини).

Фактично в суботній грі не було кому грати й були великі побоювання, що ми не зможемо назбирати навіть п’ять! людей на гру.

Тим не менше, «Нові імена» на гру вийшли таки без жодної заміни й два гравці: Роман Ковалик та Сергій Нікітін грали з травмами. Такі реалії сьогодення й мусимо цей період перетерпіти.

Розпочався матч прогнозовано з навали від суперника. Вони раз за разом створювали моменти, але вдало в рамці стояв – Ігор Воробій.

Гра на контратаках – це був наш єдиний шанс в цій грі. І якби до того як «De Luxe» відкриє рахунок в зустрічі вихід віч-на-віч реалізував Володимир Великий, невідомо як би далі проходив цей матч

А так суперник забиває гол і нам приходиться розкриватися. Та й за таких обставин рахунок в зустрічі вдається вирівняти завдяки голу від Тараса Николишина.

1-1 і все розпочинається спочатку. Знову штурм наших воріт від гравців «De Luxe», гол і знову після цього супер шанс не використовує Великий. Щось у Володимира збився приціл.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія б'є Локомотив (відео)

Не забиваєш ти – заб’ють тобі. Саме так і сталося далі. Суперник ловить нас на контратаці, забиває третій гол і після цього ми посипалися.

1-6 – після першого тайму й питання про переможця матчу фактично було знято.

В другій 20-ти хвилинці суперник атакуючий порив не зменшив, плюс час від часу застосовувалася тактика із 5-им польовим гравцем.

У підсумку до завершення гри гравці «De Luxe» забили ще три голи, на що «Нові імена» відповіли голом знову ж таки від Тараса Николишина.

2-9 поразка, поразка заслужена.

Сподіваюся до наступного матчу проти «Інкогніто» вже наступної суботи висновки будуть зроблені. Плюс радує що в склад мають повернутися Денис Бутрин та Володимир Ільків.

Футзал. Нові імена 2-9 De Luxe
голи: Николишин-2
склад: Воробій – Николишин, Нікітін,Ковалик, В. Великий

Щодо другої команди, то вона порадувала. У ключовому поєдинку за медалі проти команди «Електрон» наша команда зіграла напевно свій кращий поєдинок чемпіонату.

8-1 – перемога і як мінімум третє місце в кишені «Нових імен-2». А якщо ще й вдасться в наступному турі обіграти «Фанат-2», то можна буде здобуте й срібні нагороди.

Футзал. Третя ліга. Нові імена -2 8-1 Електрон
голи: Гультяєв-3, Нікітін, А. Великий, Крупак, Пенгрин-2
не забитий пенальті: А. Великий

склад: Крупак – Нікітін, Крупчук, Великий А, Гультяєв, Пенгрин, Парпан, Крочак, Вовчанський

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*