Сьогодні у Львові відбудеться концерт пам’яті Кузьми Скрябіна - Блог про Львів

Сьогодні у Львові відбудеться концерт пам’яті Кузьми Скрябіна

Кузьма Скрябін

Сьогодні надворі 17 серпня, середа, а це означає, що робочий день триває. Рівно середина чергового робочого тижня.

Видається правда він якимось сіруватим, а вина всьому рясний дощ який як почав падати ще з самого ранку так і досі не припиняється. Інколи він переростає в грозу й важко пересуватися вулицями міста як пішки, так і на транспортних засобах.

Такі вже реалії літа, яке схоже що потрохи буде передавати естафету золотій осені. Хоча, не сперечаюся, тепло ще може наступити й стосується це не лише місяця серпня, а й навіть вересня чи жовтня.

Це буде потім, а поки що розповім про те, чим запам’ятається сьогоднішній день саме 17 серпня.

Коли йшов зранку на роботу й почав падати дощ, то зустрів хорошого приятеля, який сказав наступні слова, цитую: «Природа недаремно плаче адже саме сьогодні чудовому співаку – Андрію Кузьменку мало би виповнитися 48 років».

А я й забув за те, що 17 серпня день народження Скрябіна, який трагічно загинув в автокатастрофі на початку лютого 2015 року.

Його пісні не те що зараз звучать, а й будуть ще звучати роками. «Старі фотографії», «Танець пінгвіна», «Хлопці-олігархи» – це ті пісні на яких ми виросли.

Також читайте:   Концерт гурту "Тартак" у Львові

Не дивно, що сьогодні у місті Лева запланований вечірній концерт де буде багато спогадів про Андрія Кузьменка й само собою звучатимуть його хіти. Головне щоб погода не втрутилася.

Та й в ньому є зміни, тому зараз уважно…

Спершу була інформація, що дійство відбуватиметься біля пам’ятника Тарасу Шевченкові, але вже зараз стало відомо, що все перенесли на вулицю Валову, 18. Саме в цьому місці біля Музею ідей й буде звучати музика Кузьми Скрябіна.

Якщо погода й інші обставини дозволять це зробити, то Ігор Воробус обов’язково відвідає цей культурний захід й поділиться своїми враженнями від побаченого.

А ні, то сподіваюся хтось із наших читачів поділиться своїми враженнями від побаченого у коментарях до цієї публікації.

Пам’ятайте, що у природи немає поганої погоди. Слухаємо сьогодні Кузьму Скрябіна…

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути прем’єру відеокліпу до пісні на слова якраз Андрія Кузьменка під назвою «Шампанські очі»:

Класна пісня правда? Зрештою як і всі , які написав неперевершений співак.

Залишайтеся з нами… На сьогодні це ще не все. Далі неодмінно буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*