Гандбол. Кубок ЄГФ. “Галичанка” програє “Погоні” й покидає турнір - Блог про Львів

Гандбол. Кубок ЄГФ. “Галичанка” програє “Погоні” й покидає турнір

Галичанка-Погонь

Вихідні для Воробуса виявилися дуже насиченими, тому лише в неділю ввечері спробую порадувати наших читачів новими публікаціями.

І будемо ми говорити переважно на спортивні теми, адже їх було в ці вихідні дуже багато. Футзал, футбол, гандбол…

Зокрема вчора ваш автор вирішив сходити на поєдинок кубка ЄГФ з гандболу, де львівська команда «Галичанка» приймала гостей з Польщі – команду «Погонь».

Я не дуже то великий фахівець у цьому виді спорту, але тим не менше був дивним той факт, що гості вирішили провести два матчі цієї серії саме у місті Лева.

Розпочався поєдинок для «Галичанки» краще не придумаєш. Вже у дебюті гри наші дівчата влаштували справжній обстріл воріт суперниць й повели в рахунку 6-1.

Звісно, що «Погонь» миритися з таким перебігом подій на майданчику не хотіла й до завершення першої 30-ти хвилинки зуміла скоротити рахунок в зустрічі до 2-ох м’ячів.

11-9 на нашу користь й все розпочинається фактично з початку в другому таймі. А там спершу гості додали в грі, а потім й здали, адже рахунок в зустрічі доходив навіть до 7 м’ячів переваги на користь «Галичанки».

Як казав мій хороший приятель, що ходив зі мною на гандбол, цитую: «різниця в класі відчувається…».

Також читайте:   Жіноча збірна України з біатлону перемагає в естафетній гонці (відео)

Та, не тут то було. «Погонь» миритися з таким результатом не хотіла й почала застосовувати тактику заміни воротаря на польового гравця.

Досить швидко це, а також помилки наших дівчат далися взнаки. Полячки швидко скорочували рахунок в зустрічі й це навіть незважаючи на вдалу гру кіпера «Галичанки», яка відбивала дуже багато.

З потугами, але судді гри зафіксували перемогу нашої команди із рахунком 24-22 і в матчі-відповідь «Галичанці» щоб вийти в наступний раунд змагань треба було не програти більше як в два м’ячі.

Враховуючи першу гру думав, що це зробити нашим дівчатам буде не важко.

На жаль, цього зробити не вдалося. Дівчата з команди «Погонь» вийшли на матч-відповідь більш зібраними й перемогли в чотири м’ячі. Точний рахунок гри 24-20 не на нашу користь.

Що це означає? А те, що саме полячки крокують далі. Нашій же команді треба зосередитися тепер на інших турнірах.

Шкода що не зуміли пройти далі, але спорт і життя на цьому не зупиняється. Люд любить цю гру й будемо вболівати за нашу команду далі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*