Футбол. Відбір до ЧС-2018. Туреччина 2:2 Україна (відео) - Блог про Львів

Футбол. Відбір до ЧС-2018. Туреччина 2:2 Україна (відео)

Граємо 2-2

Планував завтра написати враження про гру. Та, нічого мені не станеться як я зроблю це зараз. Як то кажуть, поки все ще пам’ятаю.

Так от, якби хтось мені до гри сказав що Україна зіграє з Туреччиною на виїзді внічию, то сприйняв би це за позитивний результат.

Гра завершилася, а на душі є осад. Могли ж перемогти свого суперника. Ще досі згадується момент від Артема Кравця за рахунку 2-0 на користь синьо-жовтих.

Стало би 3-0, думаю що шансів в турків відігратися би вже не було. А так, 2-2 і знову ми не перемагаємо й відпускаємо своїх конкурентів все далі й далі.

На даний момент Ісландія та Хорватія після перемог, відповідно, над Фінляндією та Косово, мають у своєму активі по 4 очки. Україна ж і Туреччина на два пункти менше.

Гра України

Після блідої гри з ісландцями сьогодні команда, якою тепер керує Андрій Шевченко виглядала набагато краще. Й атаки були, й комбінації проходили. Єдине, що не сподобалося – це гра в захисті.

Центральні захисники на чолі з ветераном – Кучером сьогодні «відпочивали». Іншими словами, як можна пояснити той факт, що як ми пропустили гол з кутового. Де був захист, що там махав руками П’ятов?

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Ворскла чудом не робить диво, а Зоря впевнено крокує далі (відео)

Гра Туреччини

Нічим не здивувала ця команда. Турки, гнані своєю торсидою, багато атакували, сподобався гравець дортмундської Борусії – Емре.

Якщо відверто, то по грі господарі поля не мали програвати. Вони теж багато атакували й моментів створили не менше чим ми. Тому, нічия – це закономірний результат.

Соболь, Бутко, Кравець

Це самі ті гравці, які сьогодні сподобалися. Перші двоє – це взагалі майбутнє нашої збірної. Вийшли, зіграли впевнено й поступово стають лідерами колективу. Артем також молодець.

Вистачить «гнити» у Динамо. Пішов у європейський клуб і знайшов свою гру.

Коноплянка

Знову розчарував. Чесно, ці його понти вже нікому не цікаві. Пора би вже спробувати вернути форму, яка була колись. А то так і до чемпіонату України недалеко.

Шевченко

Знову змінив одяг, не сідав на лаву запасних, багато ходив і дуже хотів обіграти свого екс-тренера у Мілані. Не судилося, може вже здобуде свою першу перемогу в матчі з Косово?

Ця гра відбудеться вже цієї неділі у Кракові. Початок о 19 годині.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку між Туреччиною та Україною:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 07.10.2016 пише:

    Як якийсь казав – грати треба вміти…:D

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*