Футзал. Чемпіонат України. Локомотив 3:0 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Локомотив 3:0 Енергія (відео)

Енергія програє Локомотиву

У шостому турі чемпіонату України з футзалу діючий чемпіон – львівська «Енергія» поїхала грати в гості до харківського «Локомотива».

На жаль, але наша команда приїхала додому з нулем, адже поступилася із рахунком 0-3.

Після невпевненої перемоги в минулому турі над клубом «Титан-Зоря» на нашу команду очікував складний виїзд у Харків.

Важкість його була тим, що зараз «Енергія» переживає не кращі часи. В команді і так мало людей, так ще й на даний момент серйозно травмовані Федюк та Денис.

То ж, приходиться тренерському складу на чолі з Валерієм Легчановим розраховувати на тих людей, які залишилися в обоймі.

Шкода, але в суботньому матчі «енергетики» не зуміли показати нічого. Господарі паркету повністю переграли нашу команду і якби не кіпер – Володимир Кардаш, то рахунок в грі міг би бути значно більшим.

А так лише 0-3.

Десь «Локомотив» можливо зараз не той, що був минулого року, проте ті ж Рось та Свиридов – це, на мою думку, посилення.

Голи

Вони були: один до свистка на перерву й два після.

На 17-й хвилині чудовий удар вдався Дмитру Сорокіну, а після, відповідно, на 22-й та 29-й хвилині – Миколі Білоцерківцю та Денису Овсянникову.

Також читайте:   У чемпіонаті Іспанії стартувала півфінальна серія плей-оф

Після цього господарі паркету відійшли назад й грали на контратаках. Не скажу, що «Енергія» не могла відіграти хоча б один гол. Класно пробивали брати Грицини, але кіпер «Локо» – Литвиненко був на висоті.

За цілу гру господарі завдали 23 удари (11 з них в площину), гості також 23 (7 з яких в площину воріт).

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу «Локо» із рахунком 3-0, а це означає, що саме «залізничники» здобувають три очки й, таким чином, випереджають «Енергію» в турнірній таблиці.

Відтепер в активі суперника 13 очок, в «енергетиків» же на одне залікове очко менше. Ну, а лідером чемпіонату залишається київський клуб – «ХІТ», який за шість турів ще не зазнав жодної втрати очок.

Наступний, 7-й тур чемпіонату відбудеться вже найближчих вихідних. Зокрема, львівська «Енергія» свій матч зіграє вдома проти ще одного сусіда по турнірній таблиці – клубу «Продексім».

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у матчі між «Локомотивом» та «Енергією»:

Фото: mfk-lokomotiv.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*