Футзал. Кубок УЄФА. Є перша перемога львівської Енергії - Блог про Львів

Футзал. Кубок УЄФА. Є перша перемога львівської Енергії

Кубок УЄФА

Вчора у місті Львові стартував основний раунд Кубка УЄФА з футзалу. За дві путівки в «еліту» між собою протягом трьох днів змагаються окрім господарів турніру – львівської Енергії ще й Брезьє Марибор – Словенія, ЕТО Футзал Дьор – Угорщина та Кремлін-Бісетр Юнайтед –Франція.

Саме з французами ми розпочинали цей турнір.

Воробус був би не Воробус якби не завітав на цей матч. Тим більше, що матчі Кубка УЄФА проводяться не так часто й не знати коли наступного разу в нас буде така подія.

Які враження залишилися від гри? Як завжди, торкнуся різних моментів.

Вболівальники

Прийшов на гру десь приблизно за пів години до її початку й побачив, що особливого ажіотажу серед місцевого населення вона не викликала. Чому так?

Важко сказати, але могли зіграти різні фактори, такі як: погана погода, дорогі квитки чи просто необізнаність про змагання.

Цілий день падав проливний дощ, який на на мить не зупинявся, квитки вартували від 50 і до 100 гривень, а рекламних афіш що у Львові проходить кубок УЄФА з футзалу дійсно було у місті малувато.

Тим не менше, до середини першого тайму народ трохи підтягнувся й приблизно наполовину зал палацу спорту «Галичина» був заповнений.

Гра Енергії

Наша команда ніби багато створювала, але реалізація була дуже на низькому рівні. Добре, що забити таки вдалося. Голами відзначилися у нашої команди: Роман Кордоба, Тарас Кузь та Олег Легендзевич. Ще один м’яч у свої ворота забив гравець команди суперника.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія-Тайм 3:0 ПФС (відео)

Тим не менше, гра львівської команди мені взагалі не сподобалася. Не знаю як виглядає угорський клуб – ЕТО Футзал Дьор, але щось здається, що з ними буде дуже важко.

Гра Кремлін-Бісетр Юнайтед

Чемпіон Франції розчарував. Рівень місцевого чемпіонату так виглядає низький і якби «Юнайтед» виступав в українській екстра-лізі, то думаю були би вони десь на місці п’ятому. Тим не менше, першими відкрили рахунок в зустрічі саме гості й до середини першого тайму він таким і тримався.

А потім, як то кажуть, гості посипалися. Енергії вдалася ударна трьоххвилинка і вже Львів попереду 2-1.

Могли гості за 14 секунд до завершення першої 20-ти хвилинки вирівняти на табло, але зароблений десятиметровий реалізувати так не і вдалося.

В другому таймі наша команда шансів своєму супернику вже не дала.

4-1 перемога Енергії й вже сьогодні на нашу команду очікує матч проти Брезьє Марибор (початок о 18 годины). Саме вікторія в цій грі дозволить нам пройти в наступний раунд змагань.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*