Футзал. Об’єднана ліга Львова. “Нові імена” поступаються “Фуджікурі” - Блог про Львів

Футзал. Об’єднана ліга Львова. “Нові імена” поступаються “Фуджікурі”

Нові імена 1-3 Фуджікура

Черговий робочий тиждень розпочався, а з ним і завершується місяць жовтень.

Про підсумки поговоримо ближче до завершення дня, а поки що про актуальні новини.

Отже, вчора свій прем’єрний поєдинок в об’єднаній лізі любительського футзалу Львівщини проводила команда «Нові імена».

Так, так, цього року ми вирішили ще підвищитися у класі й зрозуміло, що на початках легко не буде. Команди тут досвідчені й помилок практично не прощають.

Тим не менше, на матч проти клубу «Фуджікура» наша команда вийшла із бажанням взяти перші очки й варто сказати, що ми були дуже близькими до цього.

Цю гру я назву просто – «гра до голу». Шкода, але першими у відповідальний момент його забили його саме гравці команди-суперника.

Та, про все по-порядку.

Перед цим сезоном «Нові імена» посилилися трьома гравцями. Новачками клубу стали: Володимир Чабан, Андрій Цікерман та Микита Гультяєв.

Саме вони та й решта гравців, які вже колись грали за нашу команду вийшли особливо налаштованими на гру.

Звісно, що перші хвилини ще було хвилювання, суперник домінував на паркеті залу «СКА», але це тривало не довго й вже до середини першої 20-ти хвилинки «Нові імена» гру вирівняли й навіть першими зуміли відзначитися.

Помилкою гравців «Фуджікура» сповна зумів скористатися – Денис Бутрин.

Також читайте:   Перша ліга Львова. ФК «Галицька здоба» - «Спільнота». Анонс

Суперник не хотів миритися з таким перебігом подій на паркеті й ще більше активізувався. Шкода, що вони зуміли нам забити гол «у роздягальню». Чудовий удар в «лузу» вдався Роману Саприці.

1-1 після першого тайму й уся боротьба переноситься на 2 тайм. А в ньому гра тривала до голу. Забили би його першим гравці нашої команди, то впевнений «Нові імена» би не програли.

А так обізкою нашого гравця скористався – Назар Цюпка, який забив фактично з нулевого кута. Це його стиль, що тут скажеш.

Звісно, що миритися з таким результатом ми не хотіли й почали ризикувати. Відповідно й суперник мав більше простору для контратак.

Спершу виходом віч-на-віч не зумів скористатися все той же Цюпка – виручив Воробій. А вже в другому епізоді й він не допоміг.

На цей раз Васенюк поцілив у ворота.

1-3 – поразка команди «Нові імена» за рівної гри. Будемо чекати наступних матчів й сподіваємося в них вже вдасться взяти перші очки в об’єднаній лізі любительського футзалу Львівщини.

Протокольні дані:

Футзал. Гранд ліга. Нові імена 1-3 Фуджікура

гол: Бутрин

склад: Воробій – Нікітін, Крупчук, В. Великий, О. Великий, Цімерман, Чабан, Ільків, Николишин, Ковалик, Гультяєв, Бутрин

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*