Орест Гординський: “Здорові зуби – це запорука вашого здоров’я і чудової усмішки…”

Орест Гординський

Продовжуємо серію цікавих інтерв’ю й сьогодні в гостях у Воробуса – стоматолог. Звати його – Орест Гординський і далі ми поговоримо про його клініку, найпоширеніші хвороби зубів і не лише.

– Доброго дня, пане Орест, розкажіть нашим читачам як ви вирішили стати зубним лікарем?

Вітаю. Стоматологом я мріяв стати ще з дитинства, тому що в мене батько був лікарем. Мені подобалось з ним ходити на роботу і дивитись як батько лікує. Ось тому з часом вирішив стати лікарем і також допомагати людям.

– Які найпоширеніші захворювання пов’язані із зубами є у ваших пацієнтів?

На сьогоднішній день досить часто доводиться спостерігати у пацієнтів незадовільну гігієну порожнини рота- м’який і твердий наліт, який веде до захворювання парадонту.

Є категорія пацієнтів, яка не вміє правильно чистити зуби, а саме не знає техніки цього діла.

Також багато пацієнтів нічого не знає про флоси, зубні нитки, ротові ополіскувачі….
Велику частину займає карієс- ураження твердих тканин зуба і його ускладнення пульпіт (запалення нерва), періодонтит (запалення навколо кореневих тканин).

Часто зустрічається видалення коренів зубів, які вже не підлягають терапевтичному і ортопедичному лікуванню. Тут можна багато говорити, кожен випадок індивідуальний, однакових зубів і однакових уражень не буває.

– Який стоматолог кращий приватний чи державний?

Кожна людина вибирає що їй підходить державна чи приватна клініка. Щодо цінової політики, то у приватній стоматології є багато різного сучасного обладнання, матеріалів з якими лікар працює і воно, відповідно, тягне за собою ціну.

Наприклад я завжди стараюсь відвідувати приватні курси та семінари, де проходять теоретичні і практичні заняття по нових сучасних матеріалах або новітніх методиках лікування дефектів зубів чи протезування, імплантації…

Також читайте:   Хірургічна стоматологія, її призначення, види і процедури

– Знаю у вас є свій стоматологічний кабінет, розкажіть про нього і які послуги ви надаєте, як давно він був створений?

Так в мене є своя приватна клініка. Вона знаходиться за адресою: м.Львів, вул.Староєврейська18.

Приватна клініка

Відкрились ми 10 років тому і працюємо у всіх напрямках стоматології: парадонтологія, реставрація зубних дефектів, ортопедія (відновлення зубного ряду), хірургія, імплантологія, дитяча стоматологія.

КОНСУЛЬТАЦІЯ в нас безкоштовна, тому можете записуватись за тел.:097-89-00-888 235-53-16. Із великим задоволенням порадимо що робити з вашою проблемою.

Реклама

– Чи бували у вашій роботі які-небудь екстремальні ситуації?

До них треба бути завжди готовими. Це, для прикладу, коли пацієнт приходить до стоматолога й вже боїться що йому щось будуть робити. Таке буває, не часто, але буває. Слава Богу, що на цьому все і завершувалося.

Перед лікуванням завжди питаюся у пацієнтів чи вони мають алергію. Якщо є у цьому потреба, то відправляю пацієнтів на додаткові аналізи.

– Як часто людина має ходити до стоматолога?

Принаймні раз в пів року. Чи є проблема чи нема, але професійну гігієну ротової порожнини треба зробити щоб глянути чи нема карієсу, запалення ясен і тому подібне. Краще швидко все полікувати, чим потім мати серйозні проблеми із зубами.

– Ваші побажання читачам блогу?

Здорові зуби – це запорука вашого здоров’я і чудової усмішки.. Бережіть себе і не забувайте читати блог Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*