Думки людей про запуск трамваю на Сихів - Блог про Львів

Думки людей про запуск трамваю на Сихів

Трамвай на Сихів

В останні дні лише й чути розмови у нашому місті про трамвай, який нарешті поїхав на Сихів.

Ігор Воробус вирішив поспілкуватися з людьми, а що ж вони думають про новинку у транспортній системі міста.

Розмови відбувалися як у день відкриття, так і вчора, коли їздив до колеги в гості.

Ось що з цього вийшло:

День відкриття

Сідаю у салон трамваю №8 на зупинці біля польського консульства. У вагоні панує хороша атмосфера. Далі цитую розмову двох студенток: «Нарешті можна спокійно заїхати в гуртожиток і платити значно менше».

І справді по дорозі на Сихів знаходиться не один гуртожиток і вже не треба йти пішки чи просто тіснитися у набитій маршрутці.

Розмовляють між собою старші панянки. Вони їдуть, як виявляється на ринок «Шувар». Колись сюди їздили 37 маршруткою, а тепер можна й трамваєм проїхатися.

Хоча, щось я думаю не всі старші люди будуть ходити на трамвай. Він то зупиняється на Верхньому Шуварі, а до нього ще дійти треба.

День другий

Наступного дня люди вже були не такими задоволеними. Трамваї зупинилися, були проблеми з електроенергією і один пан сказав: «Ще не встигли запустити трамвай, а вже зламався. Завжди все не так як у людей».

Також читайте:   Коли увімкнуть опалення в громадському транспорті?

Не в захваті від запуску трамваю й водії автобусів та маршруток, що курсують на Сихів. На власні очі бачив як багато людей спеціально переходило дорогу біля Верхнього Шувару й чекало на електротранспорт.

А ось автобуси їхали на половину заповнені. Не здивуюся якщо вже незабаром ці ж водії будуть вимагати підняти плату за проїзд, бо перевезення пасажирів стає збитковим.

Щодо Воробуса, то моя думка про трамвай на Сихів позитивна. Один із кращих районів міста давно заслуговував на подібне. У «восьмого» є своя виділена лінія, ніхто йому не заважає швидко їхати. Відповідно й досить швидко електротранспорт доставляє своїх пасажирів до місця призначення.

А те, що трамваї ламаються – буває з всіма. Автобуси також ламаються.

Цю ж публікацію завершу наступними словами бабусі, яка розмовляла на іноземній мові. Вона, зокрема, сказала наступне: «Та мені все рівно на чому їхати. Я пенсіонер і чим випаде, тим і буду їхати. Трамвай на Сихів? Ні, не чула».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 19.11.2016 пише:

    Один із кращих районів міста…

    Ога)) елітний)).
    Взагалі ж головний позитив запуску трамваю на Сихів якраз у тому, що це великий крок до виходу з під шантажу маршрутчиків. Для повного звільнення Львова з під ярма рагулізму під назвою “маршрутка” звичайно потрібно ще реалізувати 10 таких проектів, але те що рух в цьому напрямку відбувається не може не радувати.

  2. Юрко 21.11.2016 пише:

    я переїхався тим трамваєм в день відкриття. вагони подали старі і їхав він ну дууууже повільно

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*