Футбол. Чемпіонат України. Карпати з боями поступаються Шахтарю (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати з боями поступаються Шахтарю (відео)

Шахтар - Карпати

Що не кажіть, а ми встигли заскучати за матчами національних чемпіонатів, й України зокрема.

Вимушена пауза була пов’язана з тим, що свої матчі проводили національні збірні. Більше в цьому році таких поєдинків не буде й футболісти повністю зосередяться на матчах клубного рівня.

І сьогодні в Харкові у рамках 15-ого туру чемпіонату поки що поточний лідер чемпіонату – донецький Шахтар номінально приймав наші львівські Карпати.

На жаль, «леви» знову поступилися своєму супернику, на цей раз із рахунком 1-2.

Не сказати, що наша команда не билася – це не сказати нічого. Так, Карпати провели хороший матч, але поразка є поразка. За неї очок ніхто не дає.

Розпочали звітну гру прогнозовано краще «гірники». Вони з перших хвилин зустрічі одразу ж кинулися вперед і досить швидко забили. Це Даріо Срна замкнув передачу своїх партнерів коли йшла 10-а хвилина.

Відігралася наша команда досить таки швидко. Гравця Шахтаря порушили правила у своїй штрафній, рефері зустрічі призначив пенальті, яке вдало виконав – Павло Ксьонз.

Саме за рахунку 1-1 і завершилася перша половина зустрічі.

Щодо другої, то її Карпати розпочали з вилучення того ж таки Ксьонза. Павло на 46-й хвилині заробив друге попередження й змушений був покинути поле.

Також читайте:   Бізнес-ліга Львівщини. ФК «Мостиська 2» - ФК «Галицька здоба». Анонс

Само собою, що гравці донецької команди повністю прибрали ініціативу до своїх ніг і гол був справою часу. Момент за моментом вони втрачали, чудову реакцію демонстрував кіпер Карпат – Підківка, але і він був безсилим, коли на 77-й хвилині після навісу Срни головою влучно пробив Ферейра.

Часу й сил щоб відігратися у нашої команди вже не було.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Шахтаря із рахунком 2-1, а це означає, що саме ця команда набирає три очки. Карпати ж знову залишилися з нічим й на далі перебувають на останній сходинці в турнірній таблиці.

Наступний, 16-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень. І Карпати будуть приймати на своєму полі ще одного учасника Ліги Європи – луганську Зорю, яку обіграти буде вкрай важко.

Сьогодні, до слова, команда Вернидуба несподівано вдома поступилася Олександрії.

Будемо сподіватися, що перемогу таки вдасться здобути, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому матчі:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*