Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо програє Бенфіці (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо програє Бенфіці (відео)

Бенфіка 1:0 Динамо

І знову наступив єврокубковий тиждень, де вся Україна буде вболівати за наших представників: київське Динамо в Лізі Чемпіонів та донецький Шахтар і луганську Зорю в Лізі Європи.

Першим, як це годиться, свій матч проводила команда, яку тренує Сергій Ребров. Динамо поїхало грати в гості до португальської Бенфіки й були надії, що після домашньої поразки українська команда буде спроможна на реванш.

Та, схоже, що не те що реванш, а й за вихід в наступний раунд хоча б Ліги Європи фанам команди з Києва прийдеться забути.

Вже, традиційно, зосереджуся на цікавинках гри.

Відсутність Ярмоленка

Лідер Динамо отримав травму й на поєдинок проти Бенфіки навіть не полетів. Його відсутність на полі відчувалася ще й як, скажімо в тому ж таки епізоді, коли було зароблено пенальті. Андрій являється штатним пенальтистом й замість нього пробивав Мораес (схибив-авт.).

Гра Бенфіки

Господарі поля грали на результат. Почали вони від захисту, потім забили такий необхідний гол і вже опісля відійшли назад та грали на контратаках.

Чогось особливого не показали. А для чого? У сучасному спорті головне результат, а не гра. Хоча, якщо глянути на статистичні дані, то Бенфіка за всю гру завдала 13 ударів, 4 з яких прийшлися у площину воріт.

Також читайте:   Битва Давида та Голіафа у Львові

Динамо

Зіграли наші футболісти слабо. Я взагалі не знаю що ми робимо у Лізі Чемпіонів й для чого туди виходити якщо не підсилюватися.

Розумію, криза, але ж не настільки щоб ставити в основу велику кількість молодих футболістів.

За весь матч гравці Динамо завдали 5 ударів, один з яких був у площину воріт і то він був з пенальті, яке Мораес реалізувати не зумів.

У підсумку знову поразка, поразка мінімальна й тепер ми не лише втрачаємо шанси вийти з групи в 1/8 Ліги Чемпіонів, а й швидше за все залишимося без Ліги Європи.

Щоб туди потрапити треба перемагати у двох останніх матчах, а це: на виїзді в Наполі та вдома у Бешикташу.

Футбол ваш автор дивиться давно й не віриться мені що теперішнє Динамо взмозі перемоги на виїзді італійського гранда.

Зараз ми можемо грати лише проти Карпат чи Сталі і то ще так сказати чи зуміємо ці команди обіграти.

Шкода…

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу у вчорашньому матчі між Бенфікою та Динамо:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*