Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Інкогніто”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Інкогніто”. Анонс

Нові імена - Інкогніто

Потрохи минають трудові робочі будні й вже незабаром наступлять такі довгоочікувані вихідні, а там, до слова, на футзальну команду «Нові імена» очікує черговий поєдинок у рамках гранд-ліги міста Львова.

З ким на цей раз зіграє наша команда, чого слід очікувати від цієї гри, останні новини зі стану команд та багато іншого читайте далі.

Отже, вже цієї неділі у рамках 5-ого туру гранд-ліги Львова на нашу команду очікує поєдинок проти явного аутсайдера першості – клубу «Інкогніто».

Поки що цей колектив ще не набрав жодного балу. Хоча, не сказав би по грі та по складу, що вони аж такі слабі. Просто, можливо їм не щастить.

Можна не сумніватися, що на нас вони налаштуються по-особливому й будуть робити все щоб здобути перші бали.

Плюс до цього всього, саме «Інкогніто» є найбільш незручним для нас суперником. Пригадую минулого року «Нові імена» грали з ними товариську гру в залі «Електрон» на Рясне й досить легко перемогли.

Опісля почався синдром недооцінки й потім була бойова нічия в основний час на кубок Чемпіонів Львова й дві поразки у рамках літньої першої ліги. Не знаю як, але тоді перебуваючи у досить обмеженому складі гравці «Інкогніто» зуміли нас двічі перемогти й варто визнати перемогти по грі.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 4:2 ТВД (відео)

Як буде цього разу? Важко сказати, але сподіваюся, що наша команда вже як слід налаштується. З такими командами очки треба брати якщо ми хочемо за щось зачепитися у цьому чемпіонаті.

Останні новини зі стану команд?

За «Інкогніто» знаю, що у них в неділю буде відсутній Чмелик, який пропускатиме гру через дискваліфікацію.

Щодо нашої команди, то ми не зможемо розраховувати на Сергія Нікітіна, який по сімейних обставинах не зможе бути присутнім на цій грі, а також воротаря – Віталія Старчака, який схоже за нас більше в цьому сезоні не зіграє.

Про те, повертаються після паузи брати Великі: Володимир та Олесь, а також Роман Ковалик, який пропустив минулий тур через хворобу.

Також набирає форму ще один воротар Тарас Михайлишин, який посилено працює на тренуваннях.

Одним словом, в неділю всі дороги будуть вести у зал «СКА», де будуть відбуватися матчі гранд-ліги.

Додам, насамкінець, що поєдинок між командами «Нові імена» та «Інкогніто» розпочнеться о 20 годині 30 хвилин.

Також сподіваюся, що зал «СКА» на цей раз поприбирають і вже не буде так слизько.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*