Що чи хто нам сниться у снах? - Блог про Львів

Що чи хто нам сниться у снах?

Сни

Досить часто чую від людей, що їм сняться різноманітні сни. Бувають вони як погані, так і хороші.

Але, звідки вони беруться? Інколи щось таке як присниться, то прокидаєшся і думаєш, а може це було насправді?

У сьогоднішній публікації спробую знову побавитись у філософа та проаналізувати звідки ж беруться сни і чому ми там бачимо певну когорту людей.

Моя думка така, що побачити ми можемо чотири види снів:

1. З конкретними людьми.

Само собою, що людина не стоїть на місці і з кимось протягом дня спілкується, хтось їй симпатизує, а хтось ні.

Так от, якщо довго з цими людьми спілкуватися й про них думати, то з часом вони вам присняться. У якому ракурсі – це вже все залежить від спілкування з цією людиною. Якщо вона вам симпатизує, то це одне, якщо ж навпаки – то може бути й поганий сон.

2. Те, що ви хочете побачити.

Такі сни також бувають. От ти про щось чи когось мрієш, думаєш, а потім в один прекрасний момент це може й приснитися. Варто розуміти, що це все лише плід нашої фантазії. Насправді, цього не існує й достатньо лише прокинутися.

3. Віщі сни.

От інколи чую від тих же людей, що їм сниться весілля, вода, чи там хтось з мерців. Є велика кількість сонників, які мають тлумачення цього чи іншого сну. Чи варто їм вірити? Моя думка що ні, адже лише мізерна кількість людей може бачити що буде з ними в майбутньому.

Також читайте:   Джазовий настрій, мені весело та всерівно

4. Взагалі нічого не сниться.

Так, так і такі види снів бувають. От ти спиш і нічого не тобі не сниться. Це поганий стан душі, адже це означає, що ти не живеш, а існуєш. У тебе нема мети, тобі ніхто не подобається. Банально, але хоча б та ж їжа має вам снитися.

А взагалі раджу просто нічим не паритися й жити у своє задоволення, адже життя – одне і його треба прожити так, щоб було що згадати.

В іншому ж випадку розвитку не буде ніякого.

Вже завтра, а може ще й сьогодні ми поговоримо на тему національної збірної з футболу. У цьому році вже завершено відбірковий цикл й Шевченко та компанія поки що посідають прохідне друге місце в турнірній таблиці.

А поки що бажаю всім нам хорошого вечора й пам’ятайте, що ніхто крім нас самих не може нам зіпсувати настрій. Кохаймося, бо ми того варті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*