Як Воробус був членом журі на КВНі - Блог про Львів

Як Воробус був членом журі на КВНі

Воробус у журі

А далі про справи культурно-мистецькі. Так от, сьогодні Ігор Воробус пробував себе у новій ролі.

В якій саме, що з цього вийшло та багато іншого читайте далі.

Отже, вчора вашому автору зателефонували з академії, а тепер вже торговельного-економічного університету та запропонували спробувати себе у ролі журі на змаганні КВН серед першокурсників.

Довго думати не став й одразу ж погодився. Як казав мені колись один хороший приятель, цитую: «Треба в цьому житті спробувати все».

Все це дійство відбувалося у корпусі університету на вулиці Самчука, 9.

Коли йшов до нього, то одразу ж згадав студентські часи, які так швидко минули. Недаремно кажуть, що ці роки в житті людини – найкращі.

Поруч збоку вимальовується колишній корпус на вулиці Самчука, 6. Його продали й зраз невідомо що там буде. Можливо музей? Важко сказати, адже будівля старовинна й це пам’ятка архітектури.

За мить опиняюся в стінах академії, де й має проходити КВН. Організатори знайомлять мене з іншими членами журі й дійство розпочинається.

Веселить те, що на свято жартів зібралося досить багато людей. Це як викладачі, так і студенти інших факультетів.

Опісля представлення команд (у сьогоднішньому КВН взяло участь дві команди. Вони по черзі представляли свої номери, а потім ми – члени журі виставляли їм свої оцінки) було сказано й кілька слів про журі.

Також читайте:   Велопробіг "Кавова миля" у Львові

Ставимо бали

Мене представили як колишнього випускника університету, а також голкіпера міні-футбольного клубу «Нові імена». Добре, що й за клуб наш також ніхто не забуває.

Звісно, колективи були не такими як та ж «Студія 95 квартал», але було досить таки цікаво.

Повертаючись до теми оцінок скажу, що дуже важко було виставляти бали командам. Виступали обидві добре, але переможця таки треба було назвати.

Ним стала команда «Батюшка і Братва», яка лише на два бали зуміла випередити клуб «Ресторатор».

А які дівчата там були в командах. Одна з них (була одягнута у спортивний костюм) аж вже дуже запала в очі автору блогу.

Ну, і музичні вітання від команд. Пісня «Всі баби як баби» настільки розвеселила мене, що була охота вибігти на сцену й танцювати з командами. Але, якось не пасує, бо все-таки був у ролі члена журі.

Завершилося все дійство нагородженням учасників КВН та спільним фотом.

Спільне фото

Приємно було спробувати себе у новій ролі та поспілкуватися з великою кількістю знайомих, які мене знають у стінах львівського торговельно-економічного університету.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*