Чи зуміє Юрій Нуцковський побити “сухий” рекорд асоціації любительського футзалу Ігоря Воробуса? - Блог про Львів

Чи зуміє Юрій Нуцковський побити “сухий” рекорд асоціації любительського футзалу Ігоря Воробуса?

Рекорд

І далі знову будемо говорити про улюблений вид спорту Ігоря Воробуса – футзал. А все тому, що є актуальна тема як ніколи – побиття рекорду вашого автора встановленого взимку цього року.

Справа у тому, хто не знає, минулого зимового сезону воротарю команди «Нові імена» – Ігорю Воробію вдалося встановити абсолютний рекорд асоціації любительського футзалу Львівщини.

Протягом фактично 160-ти хвилин мені ніхто не міг забити гол, а це: три гри підряд ( матчі проти клубів: «Львівські Резерви», «Форсаж» та «Патріоти») і ще частини матчу з АК «Старява» та «Епіцентр Львів-2».

Пригадую як зараз, тоді мені ніхто не міг забити гол. Чи то у такій хорошій формі перебував, чи то щастило. Та й захист нашої команди також варто згадати.

Все-таки, йому теж треба завдячувати.

Шкода лише, що тоді мені не дали в кінці сезону приз кращого воротаря другої ліги. Це стало хорошим стимулом до того, щоб працювати на тренуваннях та в іграх ще краще.

Встановив рекорд та й за нього забув якби вчора мені один хороший приятель не сказав, що цього сезону в тій же другій лізі є людина, яка ще трохи й може побити мій рекорд.

Звати цього воротаря – Юрій Нуцковський і виступає він цього сезону за команду «Сільмаш».

Також читайте:   Футзал. Spring cup. Команда Воробуса (Юг-Контракт) здобуває срібні нагороди

Так от, що цікаво, його «суха» серія розпочалася з тією ж «Старявою». Саме в цій грі Юрій останні десять хвилин відстояв на «нуль», а потім в наступних матчах з «Рясне-Руське» та, увага, «Форсажем» він голів не пропускав.

Тобто, зараз серія цього кіпера складає 90 хвилин. Звісно, що до 160-ти ще далеко, але з розмови з п. Юрієм зрозумів що він націлений побити рекорд і встановити новий.

Для цього треба відстояти на «нуль» ще рівно 71 хвилину, а це фактично більше півтора матчу.

Воробус дуже уважно буде слідкувати за цим воротарем у найближчих матчах. Найближча гра у команди «Сільмаш» цієї неділі з клубом «Бандерштадт» і я планую відвідати її.

А там якщо Юрій залишиться «сухим», то й гру проти «Львівських резервів».

Що цікаво, свого часу з Нуцковським грали в одній команді за команду «Сокіл», тому ми являємося хорошими приятелями.

До речі, знаю, зараз багато хто може сказати, що друга ліга – це не показник. Воно то може й так, але ви спробуйте грати в ній і побити рекорд.

Щодо мене, то зараз граю в об’єднаній град-лізі й всіма можливими шляхами стараюся відстояти хоча б одну гру на «нуль». Поки менше одного не пропускав.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*