Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо 6:0 Бешикташ (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо 6:0 Бешикташ (відео)

Динамо громить Бешикташ

Завершується рік, а з ним і футбольні баталії в єврокубках. Для наших команд цьогорічні змагання проходять двояко.

По-перше, київське Динамо не змогло вийти з своєї ліго чемпіонської групи навіть з третього місця.

По-друге, нарешті в груповий етап Ліги Європи потрапила луганська Зоря,

По-третє, не знаю що робить в тій же ЛЄ донецький Шахтар, адже «гірники» на стадії групового турніру виглядають на голову сильніші від своїх суперників.

Про ці команди поговоримо пізніше, а поки що про київське Динамо, яке вчора у рамках 6-ого туру Ліги Чемпіонів зустрічалося з турецьким клубом Бешикташ.

Так склалися обставини, що перед цією грою більше перемога була потрібна туркам, які могли пройти далі в Лізі Чемпіонів.

Динамо ж виходило на гру з метою здобути свою першу перемогу і варто сказати їм це вдалося. Навіть не пригадую, коли київська команда демонструвала такий високий рівень гри й так чудово реалізовувала свої моменти.

Хоча, можливо якби не вилучення в складі гостей, то таким рахунок би не був. А так шість голів Ребров і компанія відвантажили у ворота своїх суперників і зі спокійною душею можуть готуватися до матчу проти Шахтаря.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Динамо 1:1 Брага (відео)

Хоча, дивлячись на турнірну таблицю можна сказати, що сезон для Динамо вже втрачений. Не думаю, що після зими «Шахта» буде масово втрачати очки. Київський клуб то з ними також буде грати.

Радує зараз те, що нарешті президент українського клубу – Ігор Суркіс зрозумів, що можна здобувати результат і своїми гравцями.

Так, з групи вийти не вдалося, чемпіонство фактично втрачено, але ж гравці то ростуть. Хто колись знав за таких гравців як: Беседін, Циганков, Рудько? Треба давати шанс молодим.

Хоча, думаю що їх не спроста ставили у склад. У Динамо почалися фінансові проблеми, гравцям платити високі зарплати не було чим, тому й молодь заграла.

Багато розмов точиться за те, а чи варто далі продовжувати співпрацю з головним тренером – Сергієм Ребровим. Навіть вже Олега Кононова почали туди сватати.

Моя думка така, що нинішнього наставника таки треба залишити. Він, як ніхто інший, знає динамівську кухню, цих молодих гравців і може далі працювати.

А прийде новий наставник, почне щось змінювати знову. Кому це потрібно?

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Динамо та Бешикташем:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*