Іспанське ель-класико переможця не виявило (відео) - Блог про Львів

Іспанське ель-класико переможця не виявило (відео)

Барселона 1:1 Реал

Все-таки, що не кажіть, а футбольні чемпіонати провідних країн світу вміють заінтригувати.

Це вам не матчі чемпіонату України й збірних, де як починаєш дивитися футбол, то одразу ж засинаєш. Принаймні Воробус саме так і робить або взагалі їх не переглядає.

Минулого вік-енду особняком стали матчі англійської прем’єр-ліги: Манчестер Сіті – Челсі та іспанської прімери: Барселона – Реал Мадрид.

У першому перемогу здобула команда Романа Абрамовича з рахунком 3-1 (хвалений Гвардьола знову програв), а от 233-е в історії іспанське ель-класико переможця не виявило.

Думаю багато хто з вас дивився цю гру, тому на всіх моментах зосереджуватися не буду, а виділю найцікавіше.

– Криза Барселони

Враховуючи матч із «королями» безвиграшна серія Мессі й компанії досягнула 4 матчі. Не знаю чому так відбувається, але шось мені так здається команду погано підготували на зборах. Можливо настав час змінити наставника?

-Феномен Реалу

Після приходу на пост головного – Зінедіна Зідана не сказав би що Реал почав показувати аж таку вже якраву гру. Навпаки, мені більше подобалося як грав королівський клуб при тому ж таки Анчелотті.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Плюс Зоря, мінус Чорноморець (відео)

Та, тим не менше, результат тренерська діяльність «Зізу» дає й це не може радувати. Ліга Чемпіонів виграли… Що ще треба? На черзі чемпіонат?

– Зірки наїлися

І така причина також може бути. Ну, де ви бачили, щоб всесвітньо відомий Ліонель Мессі виходив на заміну в такому матчі? Виходить щось у команді не те.

– Голи

Їх було забито в зустрічі два й відбулися вони фактично однаково з подачі зі штрафного. Спершу відзначився Суарес, а під кінець зустрічі врятував «реалістів» – Рамос.

Матч між Барселоною та Реалом завершився внічию 1-1, а це означає, що шестиочковий гандикап у турнірній таблиці зберігся.

Реал впевнено лідирує, а Барселона, Атлетико та Севілья поки що пасуть задніх.

Реал має у своєму активі 34 очки, Барселона – 28, Севілья – 27, Атлетико – 25.

Попереду ще 24 матчі в яких ситуація ще може змінитися кардинальним чином. Хоча, поки що не бачу за рахунок чого це може відбутися.

Боротьба продовжується…

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у суботньому матчі між Барселоною та Реалом:

Далі неодмінно буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*