Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Фуджікура”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Фуджікура”. Анонс

Нові імена - Фуджікура

Субота, вихідний день, а це означає, що сьогодні можна як слід розслабитися. На роботу йти не треба й можна відпочивати.

Проте, вже традиційно, цього не робить Ігор Воробус, який знову порадує вас новими публікаціями.

І перше про що будемо говорити, так це про улюблений мій футзал, адже вже завтра на команду за яку грає автор блогу – «Нові імена» очікує черговий поєдинок вже у рамках першої ліги футзалу Львова.

Справа у тому, що об’єднана ліга завершилася й тепер команди поділили на гранд та першу ліги.

На жаль, «Нові імена» не змогли пробитися у топ-5 найсильніших команд, то ж прийдеться тепер боротися у першій лізі за призові місця, адже завдання керівництва – здобуття одного з комплектів нагород.

Що це означає? А те, що відтепер п’ятірка команд, а це: «Бастіон», «Спільнота», «Максимус», «Нові імена» та «Фуджікура» позмагаються за три призові місця.

І саме з останньою командою нам треба буде зіграти завтра.

Чого слід очікувати від цього матчу?

Перш за все, треба брати реванш у цієї команди після поразки у першому колі змагань. Хто не знає скажу, що саме у прем’єрному поєдинку об’єднаної ліги футзалу міста Львова наша команда зустрічалася з клубом «Фуджікура» й тоді перемогу вдалося здобути саме нашому супернику з рахунком 3-1.

Також читайте:   Результати жеребкування Ліги чемпіонів та Ліги Європи

І це при тому, що по ходу гри «Нові імена» перемагали.

Як буде цього разу?

Важко сказати. Останнім часом що ми, що суперник постійно програвали й лише в минулому турі «Фуджікурі» вдалося здолати обезкровлений «Максимус».

Як і попередній, цей матч відбудеться у залі «СКА» і розпочнеться о 18 годині 50 хвилин одразу ж після ще однієї гри першої ліги: «Бастіон» – «Спільнота».

Очікую важкого поєдинку, адже суперник не простий, їх багато збирається на гру, а от в нас ще й напередодні гри є кадрові втрати.

Через дискваліфікацію зіграти не зможе – Денис Бутрин, а от Олесь Великий напередодні зламав великий палець на нозі й його повернення на майданчик тепер спрогнозувати не може ніхто.

Решта ж гравців готується до гри. Вже повноцінно тренуються раніше травмовані – Сергій Нікітін та Ігор Воробій і їх вихід на паркет також завтра очікується.

Запрошуємо відвідати цей матч, а вже опісля в групах команди у соціальних мережах очікуйте на оперативний результат цієї гри й не лише.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*