Футзал. Перша ліга. “Нові імена” на характері обігрують “Фуджікуру” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга. “Нові імена” на характері обігрують “Фуджікуру” (відео)

Нові імена - Фуджікура

У першому турі першої ліги футзалу Львова на команду «Нові імена» очікував не простий поєдинок проти клубу «Фуджікура».

Фактично ця гра була за шість очок, адже якщо б ми програвали, то фактично би втрачали надії на підсумкове друге місце в кінці сезону. Та й плюс хотілося взяти реванш за поразку в першому колі гранд-ліги.

Тоді, нагадаю, хто не знає, «Нові імена» поступилися із рахунком 3-1.

Що цікаво, у цій грі відбулося так зване дежавю. По ходу гри наша команда вела у рахунку 1-0, потім програвала 1-3 й в команді суперника забивали все ті ж люди, що і у першій грі: Саприка, Васенюк та Цюпка.

Але, про все по-порядку.

Отже, розпочали вчора матч краще наші суперники. Фактично хвилин зо п’ять ми лише захищалися, а суперник довго контролював м’яч і часто пробивав по воротах.

Десь так і думав, що за такої тактики нам може вдатися контратака. Саме так і сталося коли Володимир Чабан розібрався як заправний форвард.

і на майданчику для нас стало значно легше.

Після голу ситуація на майданчику не змінилася. «Фуджікура» й на далі багато атакувала, пробивала по воротах, але вдало у рамці стояв – Ігор Воробій.

А потім настала фатальна 20-а хвилина першого тайму. Приблизно за 40 секунд до кінця ми беремо тайм-аут і після нього собі привозимо гол з нічого.

Також читайте:   Чемпіонат України U-15 (Вища ліга): хто є хто? Частина 1

Ба, скажу навіть більше. Нервозність перекинулася й на другий тайм в якому спершу прогавили вихід один-на-один Васенюка, а потім ще й помилку в рамці допустився Воробій, який привіз собі гол з нічого.

Треба було щось міняти. Воробія змінили на Михайлишина і варто сказати, що вже за декілька хвилин саме чудовий сейв Тараса зумів розбудити команду й ми заграли так як вміємо.

Володимир Великий робить рахунок 2-3, Тарас Николишин 3-3, а за хвилину до завершення гри суперник заробляє шостий командний фол і знову ж таки Николишин реалізовує 10-ти метровий.

І навіть після цього суперник не хотів здаватися. «Фуджікура» виупскає п’ятого польового гравця, має вбивчий момент, але знову ж таки на висоті був Михайлишин.

4-3 – дуже важлива перемога команди «Нові імена», яка фактично гарантувала нам місце у трійці, а якщо ще й поборемося, то можна здобути й срібні нагороди.

Футзал. Перша ліга. Нові імена 4-3 Фуджікура

голи: Николишин-2, В. Великий, Чабан
склад: Воробій (Михайлишин) – Николишин, В. Великий, Чабан, Нікітін, Крупчук, Ковалик, Цімерман, Ільків, Гультяєв

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*