Футзал. Друга ліга. “Княжий Ринок” громить “Енергію-2-ЛДУФК” - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. “Княжий Ринок” громить “Енергію-2-ЛДУФК”

Княжий перемагає

Розпочалося друге коло змагань серед команд другої ліги у групі 1, де виступає команда «Княжий ринок».

І сьогодні на нашу команду очікував поєдинок проти аутсайдера чемпіонату – клубу «Енергія-2-ЛДУФК», який до цього не набрав ще жодного залікового очка.

Цю гру можна сміливо назвати битвою Давида проти Голіафа, адже з самого початку зустрічі стало зрозуміло, що «Княжий Ринок» на голову сильніший від свого суперника й голи – це питання часу.

Фактично так воно і станеться згодом. Гра буде тривати до першого голу. Відбувся він на 15-й хвилині, коли після удару Назара Фурди м’яч у свої ворота відправив молодий «енергетик» – Гасюк.

А до того, неодноразово рятував команду-суперника воротар – Назар Войтович. Якби не він, то сьогодні рахунок в зустрічі був би значно більшим на користь «Княжого ринку».

Після першого пропущеного голу молодь «Енергії» почала відкриватися й голи посипалися у їхні ворота.

До кінця першої 20-ти хвилинки влучними ударами відзначилися: Павло Миколюк (дебютний гол за нашу команду), а також граючий тренер – Євген Москвін.

Друга половина зустрічі розпочалася без розвідки. Команди відкрилися, почали грати на зустрічних курсах й не дивно, що голів побільшало.

Логічно, що більше їх забила наша команда.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:1 Локомотив (відео)

21 хвилина – після чудової комбінації «княжичів» відзначається Дудаш, на що «Енергія-2-ЛДУФК» відповідає голом Гасюка з пенальті.

Цей гол ще більше розізлив гравців «Княжого ринку» і до завершення гри у ворота суперника влетіло ще 6-ть голів. Голи забивалися на будь-який смак, а їх авторами стали: двічі Лаба, Дудаш, Фурда, Стасюк, Когут.

На що суперник відповів двома голами від все того ж Гасюка, який забив із 10-ти метрового та Данканича.

А поставив «жирну» точку в цій грі – капітан команди Григорій Гриншпун, який після індивідуальних дій влучно пробив повз Войтовича.

10-3 – перемога «Княжого ринку», яка дозволила на деякий час наздогнати в турнірній таблиці лідера чемпіонату команду «Віза Вторма».

Футзал. Друга ліга. «Енергія-2-ЛДУФК» 3:10 (0:3) «Княжий ринок»

Голи: Гасюк (21, 39), Данканич (38) – Гасюк (15, автогол), Миколюк (15), Москвін (17), Дудаш (21), Лаба (24, 32), Фурда (32), Стасюк (34), Когут (37), Гриншпун (40).

«Енергія-2-ЛДУФК»: Войтович – Гасюк, Данканич, Жупина, Лопушанський, Федик, Романець, Штогрин

«Княжий Ринок»: Морикишка (Стасюк) – Фурда, Ковалишин, Дудаш, Москвін, Когут, Скрильов, Мацик, Гриншпун, Лаба, Миколюк, Яцишин.

P. S. Повеселило табло в цій зустрічі. Такого автор ще не бачив. Його вивели за допомогою проектора.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*