Найромантичніші міста Європи для святкування Дня святого Валентина - Блог про Львів

Найромантичніші міста Європи для святкування Дня святого Валентина

Львів

Якось непомітно у наше життя ввірвалося нове свято – День святого Валентина. Прийшло воно до нас з Європи. Напередодні цього дня закохані пари задумуються над тим, що подарувати або влаштувати якийсь сюрприз своїй коханій людині. Найбанальніший набір подарунків – це солодощі іграшки, листівки. Для тих, хто має бажання зробити цей день незабутнім та неповторним для своєї коханої людини – пропонуємо Вам підбірку найромантичніших міст Європи, де по справжньому відчувається дух кохання та романтики.

Верона. Це місто займає у закоханих особливе місце. Кожна закохана пара прагне відвідати місто Ромео та Джульєтти. Дякуючи великому Шекспіру місто здобуло світову славу серед закоханих. Самим популярним місцем у Вероні вважається знаменитий балкончик, на якому відбувається сама романтична сцена у п’єсі. А в День Святого Валентина у місті відбувається фестивальна який прагнуть потрапити закохані пари.

балкон Джульєтти у Вероні

Париж. Про Париж можна сказати, що це місто дихає коханням. Це місто безумовно можна назвати столицею романтики. Париж оспіваний у віршах та мелодіях. Тут все нагадує про минулі часи – старі будинки, живописні парки в королівському стилі, тут все пронизано атмосферою французького духу.

Париж, центр Помпіду

Париж володіє безліччю образів. Але для більшості людей це найромантичніше місце на Землі. Саме в цьому місті Ви разом зі своєю коханою людиною зможете відчути в повній мірі дух справжнього кохання. Особливий захват викликає нічний Париж, коли мільйони яскравих та барвистим вогнів перетворюють це місто у справжню казку, де збуваються мрії, а Ейфелева вежа символізує любов французького народу до всього прекрасного та чарівного.

Венеція. Здається немає людини, яка б не знала про це дивовижне місто на воді. Це надзвичайне та унікальне місто, де все виглядає так як декорації театру. Тут по справжньому відчувається магічна атмосфера минулих століть, яка збережена до наших днів. Тут Ви можете здійснити романтичну прогулянку на гондолах по водних лабіринтах міста. В самому центрі міста знаходиться головна площа міста, яка гідна зайняти одне
з перших місць у рейтингу найромантичніших місць на нашій планеті.

Також читайте:   Церква святого Йосафата у Львові

романтична Венеція

Прага. Це місто створене для інтимних побачень і безумовно воно сподобається закоханим. Тут багато історичних пам’яток, гарних міських пейзажів, а саме місто оточене легкою та невимушеною атмосферою. Тут можна годинами блукати по старих вимощених бруківкою вулицях, пити пиво та вино у затишних барах. Особливо шанують чехи День Валентина, і цей день напруга романтики в повітрі досягає свого максимуму. Саме тому, якщо Ви зібралися святкувати День Закоханих у Празі, у Вас залишаться прекрасні та романтичні спогади.

Прага, Влтава і Карлів міст

Відень. Насамперед це місто вражає своїх гостей своєю аристократичною величчю, розкішшю та неймовірною романтикою. Особливо гарно тут вночі. Пройдіться по старовинним вузеньким вуличкам та заглянуть до затишних кав’ярень, де Вас пригостять чудовою кавою та гарячим шоколадом. Відвідавши це місто у Вас назавжди залишаться спогади про загадкову атмосферу міста.

Відень

Львів. Вам не обов’язково вирушати у романтичну подорож зі своєю коханою за межі України. Достатньо буде відвідати старовинний Львів. Прогулюючись вуличками старого міста, Ви відчуєте романтику давніх часів, а завітавши до затишних кав’ярень посмакуєте знаменитою львівською кавою. Місто приваблює шармом міських пейзажів, численними міфами та легендами.

Львів

І де б Вам не довелося зустріти день Святого Валентина – бажаю Вам відчути романтичний настрій та отримати море яскравих вражень.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*