Про наближення ювілею, весну й не лише… - Блог про Львів

Про наближення ювілею, весну й не лише…

Блог і Воробус

Час від часу Ігоря Воробуса пробиває на філософію, то ж схоже що сьогодні цей час настав.

Тому, не дивуйтеся якщо нижче буду писати комусь цікаві, а комусь не цікаві речі від автора блогу.

Вже, традиційно, це будуть заголовки й внизу них кілька речень.

30 років

Вже зовсім скоро мені стукне 30-ть і це чергова нагода задуматися над своїм майбутнім. Як же мене дістали слова моїх друзів, знайомих, родичів що женися, тобі пора.

Казав і буду казати, що розумна людина такого не спитає. Колись та й може вженюся. Треба щоб людина дійсно тобі подобалася, з нею було цікаво, а не так женитися для галочки й за пів року а то й раніше розлучитися.

Воробус кого-будь терпіти не буде, тому до цієї справи відноситься дуже відповідально.

Є людина, яка мені подобається, а там час покаже… там не все так просто.

Щодо ювілею, то нічого після 30-ти не зміниться. Це ніби психологічно на тебе давить, але коли дата минає, то розумієш, що нічого особливого не сталося. 30, потім 31, 35-ть.

Мудрішати треба в душі, а не назовні.

Весна

Радує, що потрохи можна з себе скидати важкі куртки, чоботи й вже незабаром буде легкий одяг, шашлики, велика кількість прогулянок тощо.

Також читайте:   Як Воробус переміг у блогобитві

Синоптики кажуть, що вже зовсім скоро температура повітря підвищиться до +16 градусів тепла.

Гори й Воробус

Нещодавно друзі їздили в гори. А от автор не ризикнув це зробити. Думаю морально би точно відпочив. Щось мене ця буденність дістала. Треба їхати на природу, забути за роботу, сучасні інформаційні технології й просто побути в колі хороших людей.

Робота

А вона вірно казали – не вовк, нікуди не втече. Почав працювати в новому проекті, поки що так собі вдається, але думаю наступного місяця вийде значно краще.

Спорт

Футзальний сезон фактично завершився. Наша команда ще грає в кубку Львівщини, але це швидше догравання сезону чим боротьба за кубок. Особисто Воробус поки що тренується індивідуально, треба відпочити.

Соціальні мережі

Багато людей мене питає, а що я тут роблю. Так от, фейсбук – хороший засіб для перегляду новин. Тут зв’язатися з людьми дуже просто. А от з переписками автор не дружить. Краще таки з народом спілкуватися наживо.

Блог

Останнім часом навіть не мав часу в нього написати. Як не роботи багато, то ще щось, то вчуся одному ділу. Одним словом, буде час – писатиму більше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*