Джентльменський набір від Воробуса - Блог про Львів

Джентльменський набір від Воробуса

Джентельмен

Йшов на днях ваш автор додому, зустрічаю хорошого приятеля, який мене запитав наступне, цитую: «Ігоре, а чи знаєш ти що таке джентльменський набір?».

Звісно, Воробуса спершу поставили у незручне становище, адже з першого разу нічого сказати не зміг, але подумавши почав давати відповідь на це запитання.

Отже, що входить в джентльменський набір чоловіка? Версія Ігоря Воробія:

  1. Почуття гумору. Як же бути без нього? Особливо дівчата люблять цей компонент. Хоча, його й компонентом важко назвати. Просто людиною треба бути позитивною, незважаючи ні на що.
  2. Актуальні новини. От приходиш ти до людини, починається розмова, тобі щось кажуть за політику, а ти стаєш і дивишся на співрозмовника як баран на зірки. Бути в курсі подій не те що можна, а треба.
  3. Заняття спортом. Жінки люблять спортсменів. І не обов’язково грати у футбол чи хокей. Можна просто ходити в зал.
  4. Хороші парфуми. Від вас має не смердіти, а пахнути. Бажано дорогі, адже звичайним одеколоном бризгатися – це якось не по-феншую.
  5. Якісний чорний костюм та чорні мешти. А також якісний ремінь.
  6. Презервативи. Вони також згодяться. От прийшли ви до дівчини, вона захотіла сексу, «гуми» нема й що робити? Бігти в аптеку чи до сусіда щоб позичив? Поки прийдеш, то вже й кохання не захочеться.
  7. Пара джинсів. Не все життя ж ходити в піджаку й штанах, інколи й нормально вибратися треба.
  8. Годинник. Знаю, багато хто скаже, що в даний час, коли є мобільні телефони, які мудріші за людей годинник – це не пріоритет. Але, особисто я так не вважаю. Годинник робить чоловіка соліднішим. Він вже не лазить по кишені за телефоном, а з гонором гляне на руку й скаже яка зараз година. А який годинник вибрати – механічний чи кварцевій – читайте у досить давній, але актуальній статті на блозі Воробуса тут.
  9. Кілька пар чистих шкарпеток й біла сорочка.
  10. Приємна усмішка. У цьому пункті радив би звернути увагу на зуби. Людина, яка хоче гарно й красиво посміхатися має мати ідеальні зуби. Якщо їх нема, то треба на все начхати й сходити до стоматолога. Так, грошей треба буде викласти багацько, але і ж людиною ти будеш згодом іншою.

А який у вас джентльменський набір? Хотілося би почути точку як жінок, так і чоловіків.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. whatTHAfuck 02.03.2017 пише:

    а сорочки мають бути такі , як в тебе?
    на 3 розміри більші?

  2. whatTHAfuck 02.03.2017 пише:

    і чи пасує джентельмену носити шкарпетки під сандалі?
    бо я дуже хошу

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*