Про весну, вправи на хребет та майбутні подорожі - Блог про Львів

Про весну, вправи на хребет та майбутні подорожі

Весна

Наступили чергові вихідні, а це означає, що можна як слід відпочити від трудових буднів. Нарешті в Ігоря Воробуса є час щоб поробити домашні справи та й, зрештою, дописати в блог що ви зараз читаєте.

Вже, традиційно, розпочну із філософських думок. В голові у мене крутиться багато чого, тому поїхали…

Весна

Щось вона так швидко прийшла, що й не зрозумів що сталося. Звісно, це не може не радувати, адже зиму ніколи не любив. Можна вже й вдягнутися відповідно й не думати за те, що буде падати сніг.

Хоча, за прогнозами синоптиків похолодання ще буде, вже з наступного тижня.

Холодні ночі

Воробус перестав опалювати в квартирі. А для чого? Погода стабілізувалася й не так холодно та й економити природні ресурси таки треба.

Хоча, сьогоднішня ніч була холоднуватою. Уявіть собі які зараз примхи погоди. Вчора вдень було 14 градусів вище нуля, а вночі температура повітря опустилася до мінус 2.

І як після цього в людей не болітиме голова?

Фізична форма

Від сидячої роботи вашого автора сильно почала боліти спина. Тому, якби ліньки не було, а треба собою займатися, а точніше – бігати, віджиматися, робити різноманітні вправи й так далі.

Вчора так набігався й на віджимався, що зранку піднятися не міг. Хоча, не сперечаюся, почуваюся значно краще і якщо буду продовжувати в такому ж дусі, то все буде гаразд.

Також читайте:   Ліга чемпіонів. Основний раунд. «ХІТ» – «Аят» – 2:2 + ВІДЕО

Робота й нові проекти

Минулого тижня її було дуже багато. Інколи думав, що не дам ради все зробити. Але, на то воно і є життя, щоб щось робити і не стояти на місці. Ти розвиваєшся, вчишся чомусь новому.

Подорожі

Люблю десь їздити, але через стан здоров’я цієї зими вдалося з’їздити на лижі не таку велику кількість разів якби цього хотілося. Прийшла весна й сподіваюся, що все зміниться.

Вже найближчим часом на мене очікує подорож на цікаву вершину, а наступного тижня, якщо все буде гаразд, поїду в цікаве місто на Хмельниччині.

Інтернет

Із приходом тепла буду намагатися сидіти у всесвітній павутині значно менше часу чим це робив взимку.

Спорт

Моя команда «Нові імена» потрохи завершує сезон, залишилися ще матчі кубка Надії, де треба намагатися здобути трофей. А опісля буде коротка пауза й нові баталії вже на відкритих майданчиках.

Зараз більше відпочиваю чим граю й на це є ряд причин.

А насамкінець, фраза, яку мені недавно сказала одна жіночка. Розбавляти в житті не можна три речі: горілку водою, кохання шлюбом й каву цукром.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*