Футзал. Друга ліга. “Княжий ринок” перемагає “Солтекс” і виходить у фінал чотирьох - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. “Княжий ринок” перемагає “Солтекс” і виходить у фінал чотирьох

Княжий ринок у фіналі чотирьох

Після того, як у першому поєдинку 1/4 фіналу плей-офф другої ліги України «Княжий Ринок» на виїзді поступився черкаському «Солтексу» із рахунком 0-1, у матчі-відповіді нашій команді неодмінно треба було перемагати з різницею у два м’ячі.

Зробити це було вкрай важко, адже львівську команду останнім часом переслідують травми і на цю гру ледве вдалося назбирати 8 гравців. А ті гравці що вийшли на паркет більшість грала на уколах.

Тим не менше, хлопці налаштувалися на гру й на за рахунок злагодженої гри на всіх куточках майданчику та бійцівським якостям зуміли здобути таку важливу перемогу.

Розуміючи, що в рівних складах шансів в цій грі у «княжого» не буде з перших хвилин зустрічі головний тренер львівської команди вдався до гри з п’ятим польовим гравцем.

І ця тактика зовсім скоро принесла свої плоди. На 2-й хвилиі Лаба віддає пас на Москвіна і Євген замикає передачу свого партнера.

Щоправда радість нашої команди була не тривалою. Вже за хвилину «Солтекс» зрівнює рахунок завдяки дальньому удару від Лобова.

Тут ще гості могли вийти вперед у рахунку, але вже стійка рятує «княжий» від голу.

Львівській команді треба було забивати й вона й на далі грала з п’ятим польовим. Моментів було створено безліч.

А після того як “Княжий Ринок” повів у рахунку 3:1 (відзначилися Лаба та Цибик) розпочався відкритий футзал у виконанні обидвох команд, який так подобається глядачам.

Також читайте:   Футзал. Autumn Cup. Курсанти 4:3 Юг-контракт. Команда Воробуса виходить у фінал

Гравці «Солтекса» відкривалися й щосили бігли вперед, а «княжичі» ловили їх на контратаках, переважно використовуючи гру з п’ятим польовим.

До завершення першого тайму команди ще обмінялися голами.
Спершу гравець черкаської команди Аргєєв після помилки захисту нашої команди один гол відквитав, але невтомний Цибик, який якраз вчора святкував день народження, чудовим ударом знову збільшує перевагу своєї команди до двох м’ячів.

Також варто відмітити хорошу гру у воротах Стасюка. Ігор багато виручив свою команду, особливо запам’ятався епізод якраз у першій 20-ти хвилинці коли він зумів відбити м’яч після виходу 2 в 0 у гостей.

У другому таймі малюнок гри на майданчику дещо змінився. Вже гості більше атакували. І в першу чергу через те, що в його дебюті 20-ти хвилинки Юрій Цибик знову забив і таким чином оформив хет-трик.

«Солтекс» довго думати не став й через декілька хвилин перейшов на гру в п’ять польових. Але, все що вдалося зробити цій команді, це забити лише один гол. На що наша команда відповіла двома. Покер оформив Цибик, дубль – Лаба.

«Княжий ринок» перемагає з рахунком 7:3 й тепер може готуватися до фіналу чотирьох, який цілком ймовірно може відбутися у місті Лева.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*