Обливаний понеділок у Львові-2017 (фото+відео)

Обливаний понеділок у Львові

Великодні свята тривають і сьогодні, зокрема, люди святкували обливаний понеділок.

Громадськість вже давно погано відноситься до цієї забави. Розумію, що можна обливатися в якому-небудь конкретному місці (площа Ринок чи Шевченківський Гай) якщо вже так кортить.

Але, коли ти йдеш гарно одягненим по вулиці, а на тебе налітає зграя оскаженілих людей, яким кортить когось облити – це вже хамство.

В останні роки ніби з цим ділом вже стало набагато спокійніше. Тому, цікаво було побачити як буде себе поводити люд у 2017 році.

Як це не дивно, але не побоялася відвідати площу Ринок (саме там відбувалося офіційне масове обливання у місті Лева) в цей день читачка нашого блогу більш відома під ніком – Арвеніта.

І саме вона поділилася своїми враженнями від побаченого з нашими читачами, далі цитую слова дівчини:

Сьогодні, 17 квітня, за традицією святкується Обливаний понеділок.

Основні водяні баталії були сконцентровані на площі Ринок. Дуже зручно, що обливання проходило у спеціально відведеному місці. Учасників баталій можна було впізнати одразу – хлопці і дівчата були «озброєні» пляшками з-під мінералки різного калібру і навіть відрами. Малеча – водяними пістолетами.

Організатори підготувались як годиться – фонтан з Нептуном обладнали розбризкувачами води, встановили недалеко від нього конструкцію у вигляді водяної стіни, через яку можна було і пробігати, і стояти там, наче під душем чи дощем (мабуть, вона була призначена для тих, хто не бажав бути мокрим до самої білизни, але трохи намочитись був не проти).

Нептун

На площу Ринок я потрапила приблизно о 14:00.

Тому, обливання вже йшло повним ходом. Людей було багато – як учасників, так і глядачів. Хлопці різного віку ганялися в основному за дівчатами, обливаючи їх з пляшок.

Дівчата голосно верещали і обливались у відповідь. Хто в куртках, хто роздягся до футболки – усі були мокрими з ніг до голови. Іноді виходив ведучий з мікрофоном і пропонував «стінка на стінку» або «хлопці проти дівчат».

Обливання

Звичайно, пропозиції охоче підтримувались, учасники ділились на команди і влаштовували справжню водяну битву. Емоції зашкалювали – позитиву на площі було точно не менше, ніж води.

Будете сміятися, але мене так і не облили як і решту «мирних» пішоходів. Принаймні таких нахаб я не помітила. Невже люд порозумнішав?

Насамкінець, пропоную на мить перенестися на площу Ринок й завдяки відео побачити, а що ж там у день понеділка відбувалося насправді:

Також читайте:   Зміни в гірськолижному сезоні на Буковелі. Що нам варто очікувати?

P.S. Висловлюю подяку дівчині з ніком – Арвеніта за надані матеріали до цієї публікації.

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*