Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Альтернатива”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Альтернатива”. Анонс

Нові імена - Альтернатива

Вже цієї суботи, 13 травня в гранд лізі Львова з футзалу відбудетьcя третій тур. І, зокрема, на команду «Нові імена» очікує черговий поєдинок.

З ким зіграє наша команда, чого слід очікувати від цієї гри та останні новини зі стану команди читайте далі.

Отже, після того, як у минулому турі наша команда на останніх хвилинах поступилася поточному лідеру чемпіонату – «Фуджікурі» з рахунком 1:2, хлопі горять бажанням вже в цьому турі реабілітуватися за невдачу.

Наступний наш суперник – «Альтернатива» з якою не так давно ми грали на Відкритому Кубку Львівщини з футзалу. Тоді, нагадаю, «Нові імена» двічі поступилися.

Спершу в груповому турнірі 1:2, а потім вже у фінальному матчі 1:4. Чи не настала пора нарешті взяти бажаний реванш?

У минулому турі наш майбутній суперник розгромив поки що аутсайдера турніру «Гранд Галичину» 7:3. Відзначив би в цій грі те, що в складі «Альтернативи» тоді дебютувало два легіонери. Один із них навіть відзначився голом.

Щодо останніх новин зі стану нашої команди, то вчора, вже традиційно у «Нових імен» було тренування на якому спершу після різноманітних вправ гравці розділилися на команди й грали в так званий «дир-дир» в якому перемогу вдалося здобути команді Сергія Нікітіна, Дениса Бутрина та Ігоря Воробія.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Нові імена" - "Максимус". Анонс

До речі, останній цієї суботи вже може нарешті дебютувати в новому сезоні. Травма коліна позаду, а, отже, пора повертатися на майданчик.

Решта ж гравців здорові й будуть робити все можливе щоб здобути другу перемогу в першості.

Зрозуміло, що легко точно не буде, адже «Альтернатива» команда мобільна, середній вік гравців значно менший чим у нас, тому десь думаю саме суперник буде грати першим номером.

Як буде насправді, покаже вже її величність гра.

Насамкінець, додам, що поєдинок між командами «Нові імена» та «Альтернатива» розпочнеться на штучному полі «Електрон» о 10 годині.

Запрошуємо підтримати нашу команду. До речі, як і у минулих турах планується онлайн-трансляція цієї гри.

А вже по завершенні гри очікуйте звіт про цю гру з враженнями та протокольними даними.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*