На Сихові з’явиться велосипедна доріжка

Перехід для велосипедистів

Наступило тепло й все більше на вулицях міста Лева можна побачити людей, які катаються на велосипедах.

А чому б і ні? Воробус також таке практикує. Навіть є спеціальні компанії, які в один прекрасний момент сідають на велосипед та їдуть, скажімо, у Винники на Чортові скелі чи кудись за місто.

Є й багато таких, що їздять двохколісним на роботу. Єдина проблема тут в тому, що якби ви цього не хотіли, а прийняти душ опісля треба. Ну, як в іншому випадку ви будете сидіти повний день із своїми співробітниками.

Воробус не просто так зробив цей коротенький вступ. Як багато хто, мабуть, здогадався, на блог повертається рубрика «Велосипеди» в якій буду розповідати про все, що пов’язане з цим видом транспорту.

І перше про що поговоримо, так це про велосипедну доріжку на Сихові. Пригадую в одній із минулих публікацій наш дописувач написав, що їх у популярному районі міста поки що нема й невідомо чи буде.

Вирішив з’ясувати чи це правда. Сів в один чудовий день після роботи на трамвай №8 і поїхав в напрямку до Санти-Барбари. По плану велосипедні доріжки мали би вже вимальовуватися в районі Верхнього Шувару.

Також читайте:   Після 8 липня у Львові буде черговий транспортний колапс

Та, навіть з вікна трамваю було помітно, що їх немає. Невже за них банально забули.

Не припиняю пошуків і вирішив поїхати на кінцеву зупинку трамваю, а точніше у село Зубра. Саме там відтепер кінцева «восьмого».

Зробив це недарма, адже саме там побачив, що велосипедні доріжки таки почали будувати й будуть вони проходити по тротуару. Хоча, краще вони виглядали би тоді, якби вони були там, де якраз їздить трамвай.

Проект

Щось собі не уявляю як це народ буде йти по тротуару додому чи на роботу й тут же буде їхати велосипедист.

Про те, що велосипедні доріжки з’являться у популярному районі міста сигналять і велосипедні пішохідні переходи. Вони також вказуюють на те, що тут щось буде.

Ремонт дороги

Затримка з роботами є тому, що на місці майбутніх доріг для велосипедистів міняють труби.

Одним словом, у проекті це все є, а як буде насправді покаже його величність час.

Само собою, що Ігор Воробус обов’язково про все це розповість як тільки їх облаштують.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*