Як не невролгія, то діарея, то ще щось - Блог про Львів

Як не невролгія, то діарея, то ще щось

Невролгія

Четвер, такий собі екватор робочого тижня ми перетнули. Ще сьогоднішній день та п’ятниця і ми знову поринемо у вир вихідних днів.

Погоду синоптики прогнозують хорошу, тому не варто засиджуватися у місті Лева. Принаймні Ігор Воробус планує вибратися в цікаву подорож.

Куди саме поїду дізнаєтеся вже зовсім скоро, а поки що мене знову пробило на філософію. Так от, соціальними мережами я користуюся як і велика кількість людей.

Нещодавно зайшов в одну з них, почав читати повідомлення, аж раптом зацікавив мене пост одного з моїх приятелів.

Так от, бідкався він на те, що жити йому стало важко. Здоров’я вже не те, яким було у 18 років. Тоді можна й горілку пити, й футбол бігати, й на дівчата ходити й навіть не спати кілька днів.

Найголовніше в цьому всьому, що жодних проблем зі здоров’ям у нього не було.

Часи минули, людина постаріла і тепер як тільки лише подує вітер, то в людини починається невролгія. Налетять хмари – болить голова й треба пити цитрамон. Випив алкоголю – одразу ж виникає алергічна реакція в організмі.

Чи можна погодитися з цими тезами і чому насправді так відбувається?

Також читайте:   Ні курінню у барах та ресторанах

Важко сказати чому, але дійсно колись люди були набагато здоровішими. Пригадую поїхав якось в сільську місцевість. Зустрів діда, який бідкався, що теперішня молодь якась не така як були вони.

То хворі, то все болить, то знову хворі. Одним словом щось не так. Далі цитую слова діда: «Та я колись мішком картоплі міг грушку збити з дерева. Тепер де молоді хлопці цього мішка й взагалі не можуть підняти».

У чому причина хвороб людей?

В першу чергу – це все наслідки Чорнобильської катастрофи. Після цієї аварії не те, що люди почали частіше хворіти, а й народжуються вже з вадами здоров’я.

Друга причина – це неправильний спосіб життя. Люд налягає на алкоголь, мало рухається, не займається спортом і від цього з’являються хвороби.

Висновок? Моя вам порада, читачі блогу, пийте багато води, бігайте, при можливості робіть перерерви на фізичні вправи. І просто бережіть себе.

Щодо Воробуса, то не думайте, що у мене все гаразд. Також буває щось болить, але стараюся не думати про це.

Будьте здорові!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*