ФК “Львів” на стадії 1/32 фіналу Кубка вибиває луцьку “Волинь” - Блог про Львів

ФК “Львів” на стадії 1/32 фіналу Кубка вибиває луцьку “Волинь”

Львів перемагає Волинь

Вчора в Україні відбулися матчі 1/32 фіналу Кубка.

Серед великої кількості протистоянь увагу вашого автора привернув поєдинок у місті Львові, де відновлений футбольний клубу «Львів» приймав колись грізну луцьку «Волинь».

Окрім того, що було цікаво поспостерігати за протистоянням представника другої та першої ліг, ще й хотів глянути на оновлений стадіон «СКІФ».

Ще напередодні Євро-2012 тут почали будувати стадіон для тренувань, але коли організатори дізналися, що збірна Португалії відмовилася від ідеї тренуватися саме на «Скіфі», то будівництво було заморожено.

І лише після відновлення ФК «Львів», керівництво цієї команди взялося за приведення до ладу цієї арени.

Варто сказати, що їм це вдалося, адже атмосфера на цьому стадіоні принаймні у вчорашній грі кубка була нічим не гіршою, аніж на тій же «Арені Львів».

Та, про все, по-порядку.

Що здивувало на стадіоні «СКІФ», так це велика кількість охорони. Охоронців «нагнали» більше ніж на матчі львівських «Карпат» у прем’єр-лізі. Питаю чого так, у відповідь чую що вхід на ігри місцевого футбольного клубу безкоштовний, то ж безпека понад усе.

А якщо він буде платним, то ніхто не буде вас перевіряти?

Менше з тим, вашого автора перевірили на наявність заборонених предметів й за мить я опинився на стадіоні. Вражає… Не думав, що «СКІФ» так гарно виглядає.

Також читайте:   Воробус і команда "Нові Імена" - переможці турніру "Львів журналіст cup-2015"

З однієї сторони стадіону є накриття, а з іншої лише пластикові сидіння. Тим не менше, під час футболу атмосфера тут неймовірна. Добре, за цю арену не забули.

Тепер очікую приїзду на матч проти місцевої команди когось із грандів вітчизняного футболу. Уявляю що буде тоді тут відбуватися.

Й до футболу. Якщо бути відвертим, луцька «Волинь» мене розчарувала. Так і хочеться крикнути Кварцняий повернися? Колись ще представник прем’єр-ліги зараз не той що був колись. За лучан зараз грають переважно молоді виконавці, яким не те що перемога сниться, а й гол.

Забити його вони давно не можуть. Новий наставник пробує «зліпити» команду, але поки що нічого не виходить.

За те, сподобалася львівська команда. Інколи здавалося що футболісти цієї команди вже грають разом років так зо п’ять настільки злагоджено вони грали на всіх куточках поля.

Не дивно, що у підсумку «Львів» переміг впевнено 3:0 й в наступному раунді змагань до міста Лева знову завітає цікавий суперник. Від цього й інтерес місцевої публіки, якої вчора зібралося достатньо, до відновленої команди буде рости.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*