“Енергія” розгромила “Сокіл” у матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка України - Блог про Львів

“Енергія” розгромила “Сокіл” у матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка України

Енергія - Сокіл - 9:0

Сьогодні у Львові знову був великий футзал, адже у матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка України в гості до місцевої «Енергії» приїхав хмельницький «Сокіл».

Після того, як у першому матчі на виїзді наша команда перемогла – 4:3, було цікаво глянути, а чи зможуть підопічні Романа Ковальчика нав’язати боротьбу своєму супернику.

Хто цікавиться футзалом, ті знають, що ще раніше керівництво «Сокола» відправило в другу команду трьох основних гравців. Без них хмельницька команда виглядає не так потужно, як це було протягом фактично усього чемпіонату.

Зміни ніби зробили, але бажаного результату це не приносить.

Сьогоднішня гра проти «Енергії» показала, що якщо справи підуть так і на далі, то у серії плей-офф Ковальчику і компанії нічого не світить.

Хто ще не знає, у звітній грі господарі впевнено перемогли із рахунком -9:0. Ще у першій 20-ти хвилинці «енергетики» відправили у ворота свого суперника 7 голів без відповіді.

Звичайно, можна було би зараз описувати кожен забитий гол від команди зі Львова. Я ж просто зосереджуся на грі кожної з команд.

«Енергія»

Підопічні Валерія Легчанова зараз на ходу й дуже прикро, що зараз в чемпіонаті наступає пауза, пов’язана з виступом національної збірної на чемпіонаті Європи що буде проходити у Словенії.

Також читайте:   Українці за кордоном. Як живеться Владиславу Мазуру в словацькому клубі Слов-Матік

«Сокіл» зелено-білі переграли по всіх статтях. Щось мені здається якби гості не перейшли на гру в п’ять польових, то отримали би у свої ворота ще більше голів.

Єдине, що мене здивувало так це чому «коуч» «Енергії» не дав пограти молодому кіперу Назарію Войтовичу.

«Сокіл»

Помітно, що в механізмі цієї команди відбувся збій й поки підопічні Романа Ковальчика награють нові схеми, то вже й чемпіонат завершиться. Сьогодні вони були блідою тінню.

«Енергія» перемогла й тепер чекає коли завершаться інші протистояння 1/8 фіналу. Опісля ж буде жеребкування 1/4 фіналу змагань.

Перші матчі цієї стадії заплановано на 24 лютого.

Був у грі «Енергії» та «Сокола» ще один момент – неприємний.

Справа у тому, що мені як вболівальнику огидно дивитися на те, як гравці команди-суперника після завершення гри не подають руки супротивнику. Мова, звісно, що йде за гравців з Хмельницького. Лише капітан команди Хамданов підійшов і потиснув руки «енергетикам». Решта ж просто пішли у кут майданчика й там сиділи.

І це на рівні екстра-ліги. Сумніваюся, що у Європі таке побачиш. Який приклад гравці показують молодому поколінню?

Подивимося як на це відреагує наша федерація.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*