Неоднозначна гра футзальної збірної на ЧЄ-2018 - Блог про Львів

Неоднозначна гра футзальної збірної на ЧЄ-2018

Євро-2018

На майданчику міста Любляна (Словенія) триває чемпіонат Європи з футзалу. Вчора завершився груповий етап змагань.

За його підсумками боротьбу за медалі продовжать наступні збірні: Словенія, Росія, Україна, Іспанія, Сербія, Казахстан, Португалія та Азербайджан.

Перші матчі цієї стадії змагань відбудуться вже сьогодні, 5 лютого. Між собою, зокрема, зіграють, словенці з росіянами та серби з казахами.

Проте, безперечно нас цікавить гра української футзальної дружини. Вчора, підопічні Олександра Косенка провели гру з португальцями й прогнозовано поступилися із рахунком – 3:5.

Хоча, по ходу гри, поступаючись 0:2, синьо-жовті зуміли відігратися. Але, наша радість була не тривалою. Рікардіньо і компанія збільшили темп і досить швидко забили ще двічі.

Як наслідок, тепер Україні треба зіграти проти грізних іспанців. Вони на цьому чемпіонаті також не вражають. Результативна нічия проти маловідомих французів та мінімальна «вікторія» в грі з Азербайджаном дозволили іспанцям зайняти перше місце у своїй групі.

Тепер на них очікує гра проти України. Та, чи зможе наша футзальна дружина щось протиставити іменитій команді?

Вчора спілкувався з багатьма футзальними людьми саме на цю тему. Так ось, один пан мені сказав, що Україна розглядає цей чемпіонат як підготовку до наступних баталій, бо багато гравців змінилося.

Не хочу сильно критикувати тренерський штаб синьо-жовтих, але, як на мене, у нас як не чемпіонат, то постійно зміна поколінь. Тому, шукати таку відмазку не варто.

Також читайте:   Вперед, Україно, ми з тобою!!!

Цікавлять інші питання:

– для чого викликати у збірну стільки воротарів, якщо грає лише Євген Іваняк?

Так, Жека – сильний воротар, вважаю його одним із найкращих в Україні, але ж всі добре знають що після виступів у «Діні» він тривалий час не мав ігрової практики. То чи не вартувало би поставити у грі з тими з португальцями того ж таки Дмитра Литвиненка, який успішно виступає у Чехії?

– чому не викликали у збірну ряд гравців?

Яких саме? Наведу багато прикладів. Зі складу чемпіонів країни херсонського «Продексіму» на чемпіонат Європи поїхав Кирило Ципун. Де Дмитро Федорченко, той же Богдан Свиридов?

Зі складу інших команд Ігор Борсук, Віталій Кисельов, Віталій Радевич.

Натомість у збірну взяли людей, які тренувалися з другою командою «Сокола» – Олександра Педяща та Андрія Лисенка. Не так сильно виглядає Руслан Шеремета.

– чому ми не задіюємо тактики із п’ятим польовим?

Практично кожна команда на чемпіонаті не соромиться грати із воротарем-ганялою. Що заважає це робити нам?

В грі з іспанцями саме суперник буде фаворитом, то ж тактику з п’ятим польовим не те що можна, а треба буде використовувати.

Хочу щоб Україна мене нарешті здивувала. Пора вже.. й слова, що накидав вище? я забрав назад.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*