Олімпіада-2018: феноменальна Німеччина перемогла Канаду (відео)

Канада - Німеччина - 3:4

Наступна публікація буде присвячена виду спорту, який я полюбив досить нещодавно. Не скажу, що його колись не дивився. Я то дивився, але це було рідко й лише коли відбувався чемпіонат світу чи олімпійські ігри.

Цього року хокей мене «запер» й спостерігаю за різноманітними матчами не лише міжнародного, а й національного рівня. До слова, вчора отримав колосальне задоволення від перегляду битви в українській першості між «Білим Барсом» та «Донбасом».

Про нашу першість згодом. Поки що ж? повертаюся до півфінального поєдинку в якому завжди грізні канадці зустрілися з головним відкриттям олімпіади-2018 німцями.

Скажіть мені, читачі блогу, чи могли ви подумати перед головним змаганням чотириріччя, що німецькі хокеїсти потраплять у фінал?

Так, зараз можна багато говорити про заборону від НХЛ їхати своїм гравцям на Олімпіаду, про не оптимальні склади учасників. Як на мене, це все повна маячня. Та ж Канада вона завжди сильна, чи ті ж шведи, фіни, чехи.

Їм і без гравців НХЛ є кому грати, але так трапляється, що не можуть фаворити завжди перемагати.

Німеччина на стадії групового турніру перших два матчі програла фінам та шведам, відповідно, й лише з боями, але перемогла збірну Норвегії.

Також читайте:   27 червня Воробус знову стане хокеїстом

Далі ж чорно-жовті «піднялися з колін» й почали перемагати матч за матчем.

На стадії 1/8 фіналу в овертаймі бита Швейцарія (2:1), у чвертьфіналі також в овертаймі Швеція (4:3) й сьогодні Канада.

По звітній грі скажу, червоно-чорні не хотіли здаватися й, програючи у рахунку, таки знайшли у собі сили скоротити рахунок до мінімуму. Залишалося грати ще більше 10-ти хвилин й за цей проміжок часу могло відбутися все.

Кленові листки штурмували ворота свого суперника, за дві хвилини до завершення гри змінили воротаря на п’ятого польового гравця, але й це їм не допомогло відновити паритет у рахунку.

Німеччина перемогла – 4:3 й тепер в неділю о 6 годині 10 хвилин за київським часом схрестить зброю з російськими хокеїстами, які у своєму півфіналі не залишили жодних шансів збірній Чехії – 3:0.

Звісно, що наші північні сусіди фаворити цієї пари й краще було би щоб вони зіграли з Канадою, але будемо сподіватися, що німецькі хокеїсти створять ще одну сенсацію й стануть олімпійськими чемпіонами Пхьончхану.

Принаймні будемо вболівати за цю збірну як за своїх.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*