Олімпіада-2018: сенсаційна Німеччина вийшла у півфінал - Блог про Львів

Олімпіада-2018: сенсаційна Німеччина вийшла у півфінал

Німеччина

У Південній Кореї, а точніше у місті Пхьончхан триває зимова олімпіада. Не знаю як там хто, а ваш покірний уважно слідкує за змаганнями у такому виді спорту як хокей.

Завжди цікаво глянути як грають ті ж канадці, фіни, шведи й так далі.

Настала пора вирішальних поєдинків. Зокрема, сьогодні, 21 лютого, відбулися матчі 1/4 фіналу.

У першому з них зброю між собою схрестили збірні Чехії та США. Напружений поєдинок виявив переможця лише у серії булітів у яких перемогу святкували чехи. Основний час цієї гри завершився внічию – 2:2.

Опісля на льодовий майданчик виявити сильнішого вийшли хокеїсти Росії та Норвегії. В цій грі боротьби як такої не вийшло. Повне домінування наших північних сусідів втілилося у підсумкову перемогу – 6:1.

Вже в обід з’ясовувати стосунки вийшли канадці та фіни. Як на мене, саме цей поєдинок багато в чому нагадував фінал. Боязнь помилитися була в кожної з команд. Суперники грали аж занадто обережно.

Не дивно, що в цій зустрічі була закинута лише одна шайба. Її у свій актив записали канадці, які й вийшли у півфінал турніру.

Також читайте:   Воробус на день став хокеїстом. Як це було

Найбільша ж сенсація олімпійського хокею відбулася у матчі між збірними Швеції та Німеччини. Чи могли прихильники цього виду спорту подумати, що жовто-сині вже на стадії 1/4 фіналу припинять боротьбу.

Наприклад Воробус думав, що ті ж шведи будуть грати, як мінімум, у фіналі. Поступилися вони ж Німеччині, яка на даний момент є темною конячкою змагань.

По ходу гри шведські хокеїсти програвали – 0:2, 1:3, але завдяки неймовірним зусиллям зуміли відігратися й перевести гру в додатковий час, де німці свого не відпустили. Важка перемога – 4:3 й саме збірна Німеччини зіграє у півфіналі олімпійського турніру.

Матчі 1/2 фіналу відбудуться у п’ятницю, 23 лютого.

Пари суперників мають наступний вигляд:

Чехія – Росія, Канада – Німеччина.

Перший поєдинок розпочнеться о 9 годині 40 хвилин, початок другої гри запланований на 14 годину 10 хвилин.

Спробую зробити прогноз. На мою думку, у вирішальному поєдинку олімпійського турніру між собою зіграють росіяни та канадці. Одвічне протистояння має знову повторитися.

Хоча, не варто списувати з рахунків Німеччину та Чехію. Як бачимо, на цій Олімпіаді можливе все.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*