Воробуc взяв участь у флешмобі “GlobalShevchenko”

GlobalShevchenko-vorobus

Як давно ви брали участь у різноманітних флешмобах? Особисто я пригадую востаннє обливався водою у масовій істериці під назвою «ICE Bucket Challenge», яка відбувалася ще у далекому 2014 році.

Прийшов взяти участь у чомусь новому для себе. Скажімо зараз набуває популярності флешмоб під назвою «Global Shevchenko».

Що це таке і як стати учасником цього флешмобу?

Отже, вже вдруге у світі стартувала так звана акція присвячена дню народження кобзарю, поету, художньому діячу, письменнику Тарасу Шевченку.

Ця видатна людина народилася 9 березня й саме в честь цього громадські організації «Ukrainians» та «Батьківщина Молода», а також міжнародний проект-конкурс «Тарас Шевченко єднає народи» організували цей флешмоб в Україні.

Стати учасником може стати кожен охочий. Для цього потрібно зробити фото, селфі або ж записати відео як ви читаєте вірш Шевченка безпосередньо біля пам’ятника Кобзарю.

І це ще не все, дане фото треба опублікувати на офіційній сторінці флешмобу, а також у своїх акантах соціальних мереж, обов’язково вказавши хештег #GlobalShevchenko, країну та місто, де зроблено фото. Наприклад: Рівне, Україна #GlobalShevchenko.

Також читайте:   Львівських школярів відправили на карантин

Фото у гарній якості треба надсилати на електронну пошту ngoukrainians@gmail.com. Найкращі фото будуть відібрані для виставок у різних містах України.

Минулого року до цієї акції долучилося більше трьох тисяч людей з різних куточків світу. Метою флешмобу є популяризація Кобзаря.

Прийшов Воробус додому, прочитав як моя хороша подруга Оленка Ляхович долучилася до флешмобу й також вирішив взяти участь.

Звісно, що серед ночі не пішов робити фото, а порився у своїх фото архівах. Дивно, але у мене є багато фотографій пам’ятника Тарасові Шевченку, але щоб я був на фото фактично нема, крім одного.

Знайшов його в альбомі місто Ходорів. Минулого року завітав до цього міста на Львівщині на прогулянку й фактично у центрі міста натрапив на пам’ятник Кобзарю.

Долучіться й ви до флешмобу «Global Shevchenko».

Популяризуємо Шевченка разом!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*