Великодній ярмарок у ЛТЕУ. Як це було (фото) - Блог про Львів

Великодній ярмарок у ЛТЕУ. Як це було (фото)

Ярмарок

Любить Воробус ходити на різноманітні події. Тим більше, якщо вони стосуються різноманітних майстер-класів.

На цей раз з радістю відгукнувся на пропозицію знайомих відвідати Великодній ярмарок у рідному для себе торговельно-економічному університеті. Де, а там завжди відбувається щось цікаве.

Трохи мене турбувало перед відвідинами цієї культурної події те, що був одягнений у спортивний костюм. Проте, врахувавши всі «за» та «проти» вирішив таки сходити на захід. Хто там буде дивитися на мій одяг, а додому їхати було далекувато.

Повертаючись до Великоднього ярмарку скажу, що відбувся він у навчальному корпусі на вулиці Самчука, 9 й зібрав достатньо велику кількість відвідувачів. На святі були присутніми не лише студенти різних факультетів та викладачі, а й випускники цього навчального закладу. Завітав на ярмарок і ректор.

Воробус і викладачі

Чим ознаменувалося це дійство?

Виставкою ікон, рецептів пасок, спечених пасок, баранів, картин, майстер-класами по виробленню писанок, а також хорошим настроєм.

Ікони

Особисто я на Великодньому ярмарку побачив велику кількість знайомих, викладачів, які колись вчили Воробуса азам науки, а також вдалося познайомитися з кількома симпатичними студентками. Про це вже говорити не буду. Нехай це залишиться маленьким секретом.

Також читайте:   10 цікавих фактів про День Святого Валентина

Дерево

Знаю, багатьох цікавить те, а що ж придбав ваш автор. Так ось, для своєї племінниці купив маленького барана. Діти їх люблять. Та й економія у 35 гривень.

Барани і дівчинка

Скажімо, на ринку «Шувар» подібний атрибут великоднього кошика вартує 50-ть гривень, а тут лише 15-ть. Також скуштував сирник.

Не лише його можна було продегустувати, а згодом й придбати. Окрім нього були ще й пасочки, інші пляцки й навіть бурячки з хріном. Виявляється їх також хтось готував.

Хотів ще спробувати намалювати писанку, але прогавив свою чергу й змушений був дивитися за майстер-класом зі сторони.

Загалом, як завжди, свято вдалося.

Наступного разу завітаю в торговельно-економічний університет вже незабаром – на дегустацію сирника п. Наталі. Вже після свята Великодня вона обіцяла спекти цей шедевр.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*