Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С». Україна – Таїланд – 3:1

Обіграли Тайланд

Підопічні Олександра Косенка очолили групу «С».

Після розгромної перемоги над Німеччиною на чоловічу студентську збірну України чекав надважкий поєдинок з командою Таїланду. Чому надважкий? Тому що збірна Таїланду – такий суперник, з яким легко нікому не буває. І цей поєдинок став явним тому підтвердженням.

Практично зі старту поєдинку стало зрозуміло, що перемога буде у тієї команди, яка швидше заволодіє ініціативою. Тому, обидві збірні намагались це зробити одразу. Але це призвело до того, що на майданчику було багато боротьби. До того ж, з плином часу таїландці починали трохи брудно грати, але не завжди отримували за це заслужені свистки від арбітрів.

Що стосується нашої команди, то вона, як здалося з боку, була готова до такого сценарію, тому грала так, щоб і на провокації не вестись, і водночас намагалася створювати небезпечні моменти біля воріт збірної Таїланду. Щоправда, і біля воріт Сухова подекуди було небезпечно. Та все ж таки українцям вдалося відкрити рахунок у цьому поєдинку. Однак, не обійшлося без «допомоги» таїландців, які забили у власні ворота після подачі Радевича з кутового. Цей гол виявився єдиним у першому таймі.

Приблизно така ж картина матчу спостерігалась і протягом другого тайму. Хіба що провокацій та фолів від таїландців наче б то було менше. Але гра все одно була трохи напруженою. Не стало менше напруги навіть після того, як Малишко зробив рахунок 2:0 на користь збірної України. Однак, варто віддати належне таїландцям, які намагались шукати щастя біля воріт Сухова. Більше того – в одному з епізодів їм навіть вдалося відквитати один гол та повернути інтригу в цю гру. Але коли у таїландських футзалістів був шанс зрівняти цифри на табло «Алмати Арени», то вони не змогли втілити його у життя. Багато в чому це сталося завдяки діям українців, які взяли гру під свій контроль. А гол Микитюка знову збільшив перевагу «синьо-жовтих» до двох м’ячів. Як виявилося пізніше, саме цей гол і приніс перемогу українській збірній.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" програли "Старяві"

Тепер підопічні Олександра Косенка після двох зіграних турів очолюють турнірну таблицю групи «С». 21 серпня «синьо-жовті» зіграють заключний матч групового етапу проти збірної Хорватії.

Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С»
Україна – Таїланд – 3:1
Голи збірної України: ? (автогол збірної Таїланду), Малишко, Микитюк.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*