Підсумки публікацій на блозі Воробуса у вересні

Блог у вересні

Завершується черговий місяць, на цей раз вересень, то ж настав час підбити підсумки роботи на блозі.

Що вдалося зробити, що ні, чого слід очікувати у місяці жовтні та багато іншого читайте далі.

Не буду лукавити, коли скажу, що проведеним часом у вересні залишився задоволеним. Вдалося побувати у багатьох цікавих містах, країнах й відвідати безліч культурних подій.

У першу чергу згадаю поїздку в Чехію. Разом із іншими фанами ваш автор вирушив у сусідню країну підтримувати національну збірну у новоствореному турнірі під назвою Ліга Націй. Окрім футбольного поєдинку запам’яталася прогулянка чудовим містечком Брно. Після Праги – це одне з найгарніших міст цієї країни.

А вже наприкінці місяця нарешті з’їздив у Луцьк, в якому хотів побувати вже давно. Місто також сподобалося напевне через те, що є затишним. Ніколи не забуду будинок химер. Про нього ще сьогодні розповім детальніше.

Третьою подією вересня стало безумовно день народження нашого ресурсу. Як не крути, а 9-ть років – це вже солідний термін. Навіть не віриться, що стільки часу веду блог.

Ще однією подією, яку вдалося відвідати став форум видавців. Як завжди, для своєї племінниці ходив шукати книги. Це вже є хорошою традицією, яку й надалі буду продовжувати.

Також читайте:   Про озера Свидовця, піратів та шорти....

Ну, й буквально два дні назад ваш покірний дебютував у поєдинку за футбольну збірну журналістів України. Грали ми проти ветеранів львівських «Карпат» й перемогли в серії пенальті. Не так сам матч, як атмосфера навколо нього дуже сподобалася.

Чого слід очікувати у місяці жовтні?

Відкрию маленький секрет. 16 жовтня футбольна збірна України знову гратиме з чехами, на цей раз у Харкові і я планую відвідати цю гру, як і планую з’їздити в осінні гори. Пора вже вилізти з хати й зайнятися спортом. Гірський туризм якраз те, що треба.

Щодо публікацій, то можливо цього місяця писав не так багато, якби хотіли наші читачі. Причина думаю проста як світ – відсутність вільного часу. Як тільки випадає вільна хвилина, обов’язково роблю дописи. Матеріалів є багато, лише б все встигати.

Ближче до зими часу буде значно більше.

Заходьте до нас на блог, читайте цікаві для Вас публікації й залишайтеся з нами.

Ваш, Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*