Про реальність, вдале тренування та концерт гурту “Океан Ельзи”

Лижі

Вже стало хорошою традицією писати щоденник пам’яті від Ігоря Воробуса. Навіть скажу більше, у мене з’явилися постійні читачі, які кожного дня читають ці мемуари.

Про що думаю сьогодні?

Не буду зайвий раз говорити, що зима мене дістала. Заберіть хтось Воробуса у теплі краї. Не можу я щось зранку прокинутися. І ніби здається що холодно в хаті, а насправді тепло. Та й сни у мене сняться огогогогого. Інколи думаю що це реальність, але вона не така як хочеться.

Футбол у суботу

Як же без нього. Завтра на команду «Львів Юнайтед» очікує черговий поєдинок у рамках Другої ліги футзалу Львова. Якщо хочемо боротися за найвищі позиції у чемпіонаті, то треба перемагати у кожному поєдинку. Наступний суперник – «LNG». Дивився ігри цієї команди, то виглядають дуже й дуже непогано.

До речі, вчора ходив на тренування з командою Першої ліги, то залишився задоволеним від своїх дій. Думав після Нового року буде важко, але ні. Стараюся дотримуватися режиму й готуватися до кожної гри. Принаймні для себе зрозумів, що пора завершувати з різноманітними святкуваннями.

Нові подорожі

Відкрию маленький секрет, що вже зараз домовився їхати у дуже цікаве місто. Залишилося лише дочекатися цієї дати. А вона, до слова, мені якраз підходить.

Також читайте:   Ким була загадкова бабуся, яка зустріла Воробуса серед ночі?

Про концерт «Океан Ельзи»

Вчора дізнався, що 21 січня буде концерт Славка Вакарчука з симфонічним оркестром. На такому дійстві я ще не бував, але цілком реально що піду. Принаймні, запропоную одній панянці скласти компанію. Не думаю що вона погодиться, але все у цьому житті можливе.


Підсумки року у Львові

Сьогодні точно вже їх зроблю. Здалося би ще світ, але з ним не так легко. У місті Лева я живу й знаю що тут відбувається.

Про цікаве привітання

Скоро буде багато іменин й думаю як привітати окрему когорту людей. Імен вказувати не буду, адже тоді це не буде секретом. Як казали мені добрі люди, цитую: «треба тримати інтригу».

Вилазка в гори

Планую взимку знову десь поїхати. У хорошого друга день народження, він любить святкувати саме на зимових вершинах.

Життя триває… П’ю капучіно, налаштовуюся на новий день й чекаю від наших читачів пропозицій щодо нових публікацій.

Ок? Окей? І знову окі? Я вже сам так почав говорити після спілкування з деякими людьми.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*