«Галицька здоба» перемогла «Lex-VSK-СумБуд» у першому матчі чвертьфіналу Другої ліги України - Блог про Львів

«Галицька здоба» перемогла «Lex-VSK-СумБуд» у першому матчі чвертьфіналу Другої ліги України

Галицька здоба перемогла

Сьогодні, 24 березня, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) відбувся перший чвертьфінальний поєдинок Другої ліги України, у якому «Галицька здоба» приймала гостей із Сум команду «Lex-VSK-СумБуд».

Вже у дебюті цієї гри наша команда зуміла повести в рахунку. Гол видався дещо курйозним. Йшла перша хвилина гри, коли Павло Миколюк наважився на удар з яким кіпер гостей Артем Гуменюк впоратися не зумів – 1:0 (автогол).

Підопічні Валерія Карацюби засиджуватися в обороні не стали й побігли всією командою вперед. «Lex-VSK-СумБуд» мали два хороші моменти, але Володимир Медвідь був на місці. Тут же за «пекарів» зіграла штанга, коли небезпечно пробивав Віталій Захарченко.

У наступні хвилини гра проходила на зустрічних курсах. Зокрема, на 5-й хвилині вбивчі моменти у складі «Галицької здоби» мали Павло Миколюк та, особливо, Ярослав Писько, але то воротар команди з Сум, то виконавська майстерність підвели.

А на 9-й хвилині рахунок у грі став – 2:0 на користь «пекарів». Це Назар Яцишин поклав «шкіряного» у дальній від Артема Гуменюка кут воріт.

До слова, воротар «Lex-VSK-СумБуд» сьогодні показав дуже хорошу гру.

Повертаючись до звітного матчу, зазначимо, що після двох пропущених голів гості з Сум не знітилися й зуміли знайти у собі сили аби відігратися. Протягом двох хвилин Олексій Пархоменко та Євген Сайко зуміли вирівняти рахунок на табло.

У цей період часу нашу команду було не впізнати. Повернулися до гри наші футзалісти ближче до завершення першої 20-ти хвилинки. Йшла 18-а хвилина гри, коли на Сергію Шафранському сфолили і рефері поєдинку призначив пенальті.

Таким чудовим шансом вийти вперед граючий тренер нашої команди Сергій Тригубець не міг не скористатися – 3:2.

До завершення першого тайму гості заробили п’ятий командний фол, мали хороший момент (виручив Володимир Медвідь), але рахунок на табло палацу спорту «Галичина» так і не змінився.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Імперія" - "Нові імена". Анонс

Після відпочинку «Галицька здоба» показала себе у всій красі. Наші гравці вже не допускалися таких грубих помилок у захисті як у першому таймі й зуміли забити ще п’ять (!) голів.

Почин своїх партнерів поклав Сергій Тригубець, який на 21-й хвилині прийняв м’яча, розвернувся й у своєму стилі вколотив «шкіряного» під поперечину – 4:2. Ще за мить чудові нагоди відзначитися втратили Павло Миколюк, Микола Матляк та Ярослав Писько. Останньому у цей день не щастило. Автор цих рядків із сином Славка навіть почали сумніватися чи заб’є сьогодні Ярослав.

Забив, як кажуть, прорвало, прорвало хет-триком. Йшла 26-а хвилина, коли «пекар» накрутив гравців «Lex-VSK-СумБуд» і пробив повз їхнього кіпера. Не встигла стрілка годинника зробити один оберт, як Сергій Тригубець збільшив перевагу своєї команди до – 6:2.

Гості огризнулися. Чудовий момент мав Олексій Пархоменко, але Володимир Медвідь не підвів. Врятував воротар «Галицької здоби» й на 30-й хвилині, коли небезпечно пробивав Віталій Ханюков.

Щоправда, до цього свій другий гол у цій грі записав на свій рахунок Писько. Ярослав вдало пробив після розіграшу штрафного.

Найцікавіше у цій грі відбулося ближче до завершення гри. Спершу на 34-й хвилині гості реалізували пенальті (відзначився Євген Сайко), мали після цього, як мінімум, два стовідсоткових моменти щоб підсолодити гіркоту поразки, але всі їх зусилля були марними.

Фінальну ж крапку в цій грі поставив Ярослав Писько. Третій гол від Славіка й перемога «Галицької здоби» у грі, загалом – 8:3.

Хороший почин перед матчем-відповіді, який відбудеться 30 березня у Сумах.

Склад «пекарів» у сьогоднішній грі: Медвідь, Шуптар, Шафранський, Писько, Сивак, Миколюк, Стефанків, Партика, Тригубець, Яцишин, Матляк, Петрицький

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*