Коли вже завершиться цей дурдом з виборами? - Блог про Львів

Коли вже завершиться цей дурдом з виборами?

Черговий день триває й вже зараз отримуйте нову порцію публікацій від Воробуса. Ну, і перше про що розповім, так це про вибори. Давно хотів це зробити, але все ніяк не міг зібратися з думками.

Схоже, що час настав.

Отже, працював і бачив не одні вибори й такого не пригадую, настільки вже вони дістали. Про майбутнього президента вже говорять всі кому не лінь. Вже навіть моя малявка знає що виграє або Зеленський або ж Порошенко.

Мене вже це аж почало нервувати, хоча стараюся завжди тримати себе у спокої.

Приходжу на роботу й одразу ж починаєтьcя тема політики. А за кого ти голосуєш? А як думаєш що буде? А що казали по телебаченню?

Скажіть мені, люди добрі, я Вас питаю подібні речі? Це відбувалося у першому турі, починається знову.

Сів у транспорт і знову ж таки Порошенко чи Зеленський? За мить починається місиво.

Мамочка розповідала як на одному з місцевих ринків дві жінки побилися саме через політиків. Це вже треба бути мегарозумним щоб через це битися. Знаю людей, які перестали спілкуватися саме через тему виборів.

За фейсбук й взагалі мовчу. Сюди неможливо зайти. Як тільки починаєш оновлювати сторінку, то зразу кожен тебе агітує голосувати за того чи іншого політика. Навіть є розмови про те, що хтось когось видаляє з друзів, бо він підтримує «зе».

Також читайте:   Минуло 25-ть днів, а обіцяного біометричного паспорту нема

Смішно на це все дивитися. Щоб через політиків з всіма пересваритися? Життя воно таке, що політики змінюються, а друзів можна втратити назавжди.

Не є секретом, що Воробус також працює на виборах. Там теж є свої приколи, яких також ще не бачив. У комісіях також відбувається всіляке.

Як не хтось приходить на роботу бухий, то викладає претензії всім.

Треба ж розуміти, що це тимчасова робота, тут зібрані різні люди. Це мені нагадує відпочинок на морі. Так, ти приїздиш в інше місто, бачиш на пляжі різних людей, але ж це не означає, що з цими людьми треба згодом жити.

Так, познайомилися, живете певний період часу, але ж не завжди.

Завжди треба залишатися людьми якою б ситуація не була.

Ага, і ще одне, дуже не люблю коли мені кажуть що там хтось щось казав. Не треба займатися плітками. Якщо хтось казав, то треба уточняти хто саме це говорив, чи це офіційна особа чи просто хтось, кому нема чим зайнятися.

Люди, хоча б трохи, але поважайте себе.

За кого віддасте голос у другому турі президентських виборів?




Подивитись результати голосування

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*