Володимир Медвідь: Щасливий, що виступаю за «Галицьку здобу»

Інспектор

Цей гравець потрапив до складу нашої команди завдяки співробітнику, виступаючи у Другій та Третій лігах Львова, він раптово вийшов у матчі Другої ліги України й зарекомендував себе як класний воротар. Інспектор патрульної поліції, любитель порибалити й класно відпочити Володимир Медвідь в гостях у прес-служби «Галицької здоби».

– Володя, до «Галицької здоби» ти був відомий своїми виступами за команду «Нова Поліція», згодом «Патруль» у чемпіонатах під егідою Асоціації футзалу. 22 січня 2019 року ти вийшов у складі «пекарів» на матч Другої ліги України (!), розкажи як це сталося?

– Виступати за «Нову поліцію» мене покликав Ігор Дорош. Як зараз пригадую це був 2015 рік. Ігор займався нашою командою, організовував тренування, згодом ми заявилися у змагання під егідою Асоціації футзалу Львівщини, де виступали у Третій та Другій ліга міста Львова. З часом команда розпалася, певний період часу я був без поза грою, аж поки не потрапив у «Галицьку здобу».

– Як взагалі виник варіант із переходом до складу «пекарів»?

– Знову ж таки допоміг у моєму переході до цієї команди», згадуваний вище, Ігор Дорош, який судить змагання турніру «V9KY». Саме після одного з таких поєдинків у нього відбулася розмова з нашим тренером Сергієм Тригубцем. Іванович сказав що шукає воротаря, мене запросили на тренування, згодом я зіграв матч у Першій лізі футзалу Львова, а далі була виїзна гра у Луцьку.

– Мали надію що зіграєте з «Любартом»?

– Звичайно, але думав вийду на заміну, адже раніше не мав досвіду виступів на такому рівні.

Матч у Луцьку

– У цій грі Ви з’явилися на майданчику СК «Адреналін» після вилучення Ярослава Шуптаря, зіграли непогано, але не дограли через травму.

Так, дійсно, після вилучення мого колеги по амплуа я з’явився на паркеті. Спершу відчувався мандраж, але з першим відбитим м’ячем він зник. Щодо травми, то отримав її під кінець гри коли не зміг з першого разу зафіксувати «шкіряного», а гравець команди-суперника влучив ногою у ніс. Покинув СК «Адреналін» у кареті швидкої медичної допомоги, але, на щастя, травма виявилася не серйозною й за декілька годин мене відпустили додому.

– Після цього Ви неодноразово грали за «пекарів» у Другій лізі України. Які враження залишаються від цих змагань?

– Щасливий, що маю змогу виступати в такій команді як «Галицька здоба» й боротися за перемогу в кожному матч пліч-о-пліч із такими партнерами по команді. Для мене змагання Другої ліги України стали новим викликом.

Також читайте:   Владислав Мазур: "Є над чим працювати..."

– Як почали займатися футболом?

– Займатися футболом розпочав у ДЮСШ Самбірського району (2006 -2008 роки). Першим тренером був Цимбрила Михайло Кузьмич. Тоді наша команда грала на область. Провівши два роки у складі цієї команди, мені запропонували поїхати на оглядини у ФК «Сокіл Львів», який базувався в училищі № 26. Оглядини пройшов успішно й почав виступати за «соколят» у 1 лізі дитячо-юнацької ліги України. Перші пів року був запасним воротарем, згодом виборов місце в основі.

– Як виник варіант із футзалом?

– У гру «5 на 5» почав грати тоді, коли поступив на навчання у лісотехнічний університет. Опісля, як ви вже знаєте, почав виступати за команду «Нової Поліції».

– Чи під силу «Галицькій здобі» перемогти у фіналі чотирьох Другої ліги України?

– Буде важко, але намагатимемося робити все можливе щоб завоювати омріяний трофей.

– Футбол футболом, але повернемося до справ буденних. Ви працюєте у патрульній поліції.

Подавав документи ще тоді, коли лише починали її створювати. Пішов у патрульну поліцію міста щоб змінювати країну. На даний момент працюю інспектором у Галицькому районі міста Львова.

– Кілька слів про сім’ю.

– Одружився у жовтні 2018 року, жінку звати Соня, кохана постійно переживає за мене, особливо після того, як я зламав ніс у Луцьку. Були навіть розмови, щоб я більше не грав у футбол. Проте, емоції вщухли і я надалі беру участь у змаганнях, а жінка мене у цьому підтримує. При нагоді вона та інші родичі приходять на наші матчі.

Сім'я

– Кумири у футболі та футзалі?

– У великому футболі завжди захоплювався грою Олександра Шовковського, у футзалі імпонує воротар збірної Казахстану – Ігіта.

– Які захоплення у Володимира Медвідя?

– Люблю відпочивати на природі, а, особливо, рибалити.

– Ваші побажання фанам «Галицької здоби»?

– Бажаю, щоб Ви завжди нас підтримували, адже без Вашої підтримки ми не перемагатимемо.

– Що мрієте досягти із «пекарями»?

– Хочу залишитися у команді, принаймні, ще на один рік й вигравати всі трофеї у змаганнях, де ми будемо брати участь.

Насамкінець, невеличкий бліц від Володимира Медвідя?

– Улюблена пісня?

– «Там під Львівським замком»

– Улюблена їжа?

– вареники

– Напій?

– Різноманітні соки

– Місце відпочинку?

– с. Кунин (Жовківський район)

– Найкраще місце, де бував?

– г. Піп Іван Мармароський

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*